Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της!

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της!

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της!

Η Ελένη Χατζίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει την βαλίτσα της. Μάλιστα φαίνεται πως έχει δει όλα τα σχόλια που γίνονται για την ίδια και στέλνει έτσι το δικό της μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση στο Survivor ανάμεσα σε Χατζίδου-Σπυροπούλου: «Θα φας σφαλιάρα!» (βίντεο)

Στο συνοδευτικό μήνυμα αναφέρει: «Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία, τόσες αναμνήσεις… Μπήκα μ’ ένα σκοπό και θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ… Να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τα όρια μου, τις φοβίες μου αλλά και να δείξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο και πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή και αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι» αναφέρει και όλο νόημα, καταλήγει: «αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή και η αντοχή θα μου χρειαστούν και στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία και καλή καρδιά… Σε όλους!».

 

1…2…3 SUR VI VORS!!! Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφταςε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία,τόσες αναμνήσεις… Μπήκα μ ένα σκοπό κ θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…να ξεπεράσω τον εαυτό μου,τα όρια μου,τις φοβιες μου αλλά κ να δειξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο κ πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή κ αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι… Αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή κ η αντοχή θα μου χρειαστουν κ στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία κ καλή καρδιά… Σε όλους❤️🌴

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *