CELEBRITIES ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ελένη Φιλίνη: Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη

Ελένη Φιλίνη: Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού ««Your Face Sounds Familiar» και επανασυστήνει τον εαυτό της στο κοινό, που τόσο πολύ την αγάπησε στο παρελθόν.

Από την Πένυ Θωμοπούλου

«Η εκφραστικότητα στον λόγο με την κατάλληλη ένταση στη φωνή και με ελάχιστες παύσεις, ενισχύει την αξιοπιστία και δίνει την εντύπωση μιας ευφυούς προσωπικότητας», έλεγε μια έρευνα που είχα διαβάσει παλαιότερα. Και ήταν το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα μόλις άκουσα στο τηλέφωνο την Ελένη Φιλίνη. Ο τόνος της φωνής της και η σιγουριά που εκφέρει τις λέξεις δεν σου αφήνει το περιθώριο να σκεφτείς ή να αμφιβάλλεις για τα λεγόμενά της. Σίγουρη, σταθερή, αισιόδοξη – όπως προστάζει και το ζώδιό της (είναι Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη, όπως μου αναφέρει), αθεράπευτα ρομαντική, χαίρεται με τις ομορφιές της ζωής, σαν ένα μικρό παιδί και αναζητά το ιδανικό – κι ας γνωρίζει πως δεν υπάρχει. Στη ζωή της βάζει όρια, όπως μου αναφέρει, ακολουθεί κανόνες και απαιτεί σεβασμό. Το παράδειγμα -πρωτίστως- το δίνει η ίδια. Πολυπράγμων με ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό της, ειδικά τώρα που συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και μου «επέτρεψε» να εισχωρήσω για λίγο στο μυαλό και την ψυχή της.

Το «Your Face Sounds Familiar» «ρίχνει αυλαία» την Κυριακή του Πάσχα. Πώς ήταν η εμπειρία σας;
Πέρασα υπέροχα, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Η αποδοχή από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη και όλοι μου λένε πολύ όμορφα λόγια. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ με σταματάνε για να μου σχολιάσουν τις μεταμφιέσεις μου.

Ποια μίμηση σας δυσκόλεψε περισσότερο;
Η πιο δύσκολη μεταμφίεση -αλλά και η πιο αγαπημένη- ήταν η Greys Jones. Πολύ κόντρα σε εμένα ήταν η Ρουσλάνα και φυσικά οι άντρες, ο Τόνι Σφήνος και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το πιο ακραίο πάντως ήταν η Greys Jones, που ήταν και το καλύτερο. Ήταν τελείως κόντρα. Δικός μου άνθρωπος, συνάδελφος, που την έχει δει στο Σαν Φρανσίσκο, σε show της, σήκωσε τα χέρια, μου είπε ότι ήμουν ίδια. Και στη φωνή, ακριβώς, η ίδια.

Είχατε δεύτερες σκέψεις όταν σας έγινε η πρόταση, για το show του ΑΝΤ1;
Φυσικά. Στην αρχή πίστευα ότι με ήθελαν για την κριτική επιτροπή, όμως όταν μου εξήγησαν ότι ήθελαν να «εκμεταλλευτούν» τις γνώσεις μου στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι το σκέφτηκα και αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόκληση. Ακόμα ένας λόγος που δέχτηκα ήταν ότι δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, συνεπώς μειώνεται ο ανταγωνισμός. Για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Δεν υπήρξατε ποτέ ανταγωνιστική στη ζωή σας;
Ποτέ. Αγαπώ τον συναγωνισμό. Ο ανταγωνισμός με ενοχλεί πολύ και δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που επικρατεί.

Τα παλαιότερα χρόνια ήταν διαφορετικά;
Η δική μου γενιά ήξερε να σέβεται. Η πορεία μου, εξάλλου, έχει δείξει ότι δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστική κι ας μου έχει στοιχίσει. Εγώ προσπαθούσα πάντα να κοιτάζω τη δουλειά μου και να εξελίσσω τον εαυτό μου, δεν με ενδιέφερε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Ανταγωνιστικούς ανθρώπους δεν θέλω γύρω μου, ούτε σε επαγγελματικό ούτε σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν υπήρχε, δηλαδή, ποτέ στην καριέρα σας το θέμα της «μαρκίζας»;
Εγώ, από φύση μου, δεν κοίταξα ποτέ τη μαρκίζα. Αν την είχα κοιτάξει θα ήταν πολύ διαφορετική η πορεία μου, σε πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι μεταξύ μας πρέπει να είμαστε αγαπημένοι. Μάλιστα, έχω προσφέρει και τη θέση μου σε συνάδελφο για να μη χαλάσει η συνεργασία. Με έπιασε, τότε, ο πρωταγωνιστής και μου είπε: «Ελένη, θέλει να μπει πρώτο το όνομά της στη μαρκίζα ενώ είναι δική σου η θέση, αλλιώς θα φύγει και δεν έχουμε αντικαταστάτρια, τι να κάνω;». Και υποχώρησα, ώστε να ανέβει η παράσταση.

Και τι έγινε μετά;
Ο κόσμος δεν κοιτάζει τη μαρκίζα. Οι τίτλοι είναι μόνο για τη δουλειά μας. Βέβαια, εμένα μου στοίχισε πολύ, σε επόμενες δουλειές. Σήμερα, όμως, εγώ εξακολουθώ να υπάρχω ενώ εκείνη όχι.

Υπήρξε στιγμή που το μετανιώσατε;
Δεν έχω μετανιώσει ποτέ και για τίποτα. Τα έχω τόσο καλά με την Ελένη, όσο λίγοι άνθρωποι τα έχουν με τον εαυτό τους. Έχω καθαρή συνείδηση, ξέρω ότι δεν αδίκησα και δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν.

Στο χώρο του θεάματος – υποκριτική, χορός, τραγούδι- βρίσκεστε σχεδόν 40 χρόνια. Πολύ μεγάλη πορεία και αξιόλογη καριέρα, χωρίς διαλείμματα. Δεν νιώσατε ποτέ ότι κουράζεστε;
Ποτέ. Έχω τεράστια δύναμη μέσα στην ψυχή μου.

Χρόνο για τον εαυτό σας έχετε;
Καθόλου. Όταν είπα το «ναι» στο «Your Face Sounds Familiar» και ρώτησα αν είναι χρονοβόρο μου είπαν «χαιρέτα τους φίλους σου, θα τους ξανά δεις το Πάσχα». Είχαν δίκιο. Δεν παραπονιέμαι όμως, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και ποτέ δεν την είδα ως… χάσιμο χρόνου.

Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο πώς τον αξιοποιείτε;
Φροντίζω τα ζώα μου, έχω πολλά σκυλιά και γατιά, διαβάζω βιβλία και πηγαίνω κινηματογράφο. Το καλοκαίρι αγαπώ να κάθομαι στη θάλασσα. Με γαληνεύει.

Έχετε ένα υπέροχο κορμί. Γυμνάζεστε;
Έχω να κάνω γυμναστική 3-4 χρόνια, δεν προλαβαίνω.

Το πρόσωπό σας το περιποιείστε; Λέτε «ναι» σε κάποια αισθητική παρέμβαση;
Δεν κάνω απολύτως τίποτα. Έχω καλό DNA. Και να σου πω κάτι, στην ιδέα ότι θα πρέπει να μείνω μισή ώρα ακίνητη ακόμα και για να βάλω μια μάσκα μπορεί να τρελαθώ.

Πολύς ντόρος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για την ηλικία σας. Διάβασα κάπου, ότι είχατε πει πως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, όταν ήσαστε στη δραματική σχολή, σας είχε συμβουλεύσει να μην την αποκαλύψετε, γιατί θα μεγαλώσετε και θα σας προσθέσουν χρόνια.
Και έγινε ακριβώς ό,τι μου είπε ο Ντίνος! Απίστευτο. Είμαι όσο φαίνομαι κι όσο αισθάνομαι!

Πόσο χρονών αισθάνεσαι;
15. Ούτε μέρα παραπάνω.

Μια αιώνια έφηβη…
Δεν φαίνεται αυτό;

Τηλεόραση παρακολουθείτε;
Η μόνη στιγμή που καθηλώνομαι στην τηλεόραση είναι το βράδυ της Κυριακής, για να δω το παιχνίδι.

Είστε αυστηρή κριτής;
Με τον εαυτό μου πολύ, ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένη. Με τους άλλους όχι.

Είστε πολύ δυναμική γυναίκα και αναρωτιέμαι: Υπάρχουν στιγμές που λυγίζετε ή που γίνεστε… «γατούλα»;
Είμαι και «γάτα» και «τίγρης». «Γάτα», όχι «γατούλα». Ξέρεις γιατί η γάτα είναι δύσκολο ζώο και πολύ την κατηγορούν; Η γάτα για να σε εμπιστευτεί και να αφεθεί πρέπει να σε τεστάρει δεκάδες φορές.

Να υποθέσω, λοιπόν, ότι δύσκολα εμπιστεύεστε τους ανθρώπους;
Πάρα πολύ δύσκολα. Τους αγαπώ τους ανθρώπους, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι εύκολα. Η ζωή και οι καταστάσεις με οδήγησαν σε αυτό.

Έχετε προδοθεί;
Φυσικά, ποιος δεν έχει προδοθεί; Έχω προδοθεί σε κάθε επίπεδο.

Είστε καλή φίλη;
Έχω φίλους από το σχολείο που αγαπώ και σέβομαι, αλλά και από το χώρο μας. Είμαι σταθερή στη φιλία κι ας μην είμαι συνεπής στο χρόνο. Για μένα, δεν παίζει ρόλο πόσο συχνά θα βλέπεις έναν άνθρωπο αλλά τι θα αισθάνεσαι για εκείνον όταν τον συναντάς.

Βάζετε όρια στους γύρω σας;
Μου αρέσουν τα όρια, μου αρέσει ο σεβασμός και σιχαίνομαι την αγένεια. Δεν μου αρέσει να ξεφεύγει κανείς από το μέτρο. Το παν μέτρον άριστον είναι μεγάλη κουβέντα. Στην εποχή μας όλα έχουν ξευτελιστεί, όλα είναι εύκολα και χύμα. Αυτό με ενοχλεί πολύ.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή σας;
Μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θέλεις να σου κάνει ο άλλος. Μόλις νιώσω ότι έχω «παραγνωριστεί» με κάποιον, εξαφανίζομαι.

Ο έρωτας έχει χώρο στη ζωή σας;
Για όλα υπάρχει χρόνος αρκεί να θέλεις.

Θέλετε;
Αυτό άστο σε μένα.

Είναι κινητήριος δύναμη;
Όχι βέβαια, αν είναι δυνατόν! Αν υπάρχει και είναι σωστός καλώς υπάρχει, όμως ο άνθρωπος το μόνο που χρειάζεται για να ζήσει είναι το οξυγόνο.

Τι πρέπει να έχει ο σωστός άντρας για εσάς;
Αρχικά να είναι άντρας. Πιστεύω στους ρόλους. Ο σωστός άντρας πρέπει να σέβεται τον εαυτό του – αν σέβεται τον εαυτό του, θα σέβεται και εμένα θα σέβεται και τους γύρω του. Να έχει ευγένεια ψυχής, να είναι κύριος.

Μεγαλώσατε με τέτοιες αρχές και πρότυπα;
Μεγάλωσα σε μια φαλλοκρατική οικογένεια, αλλά μεγάλωσα με πολλή αγάπη.

Δεν κάνατε οικογένεια από επιλογή. Υπήρξαν αντιδράσεις από τον οικογενειακό ή τον κοινωνικό σας περίγυρο;
Δεν με αφορά. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, είναι δικαίωμά του. Θα ήθελα να είχα μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά δεν θα ήθελα να έχω μια διαλυμένη οικογένεια και να έκανα τα παιδιά μου μπαλάκια. Κι επειδή δεν μπορείς να το διασφαλίσεις επέλεξα να μην κάνω οικογένεια.

 

Από τον φόβο της αποτυχίας;
Ήταν ένας βασικός λόγος.

Στη συμπεριφορά σας, όμως, έχετε στοιχεία «μαμάς»…
Μέχρι να χάσω τη μητέρα μου, πριν από 9 χρόνια, δεν είχα. Μετά, ίσως, μου βγήκε. Μέναμε πάντα μαζί, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Μετά έπρεπε να ενηλικιωθώ, να σταθώ στα πόδια μου και να αντιμετωπίσω με άλλα μάτια τη ζωή. Όσο ζούσε η μητέρα μου, φρόντιζε για όλα εκείνη.

Μεγάλη απώλεια…
Η μεγαλύτερη. Ξέρεις τι είναι να μην ξανά ακούσεις ποτέ τη λέξη «παιδί μου» ή να μην ξανά πεις ποτέ «μαμά»; Αυτό αλλάζει όλο σου το είναι.

Ποια συμβουλή σας είχε δώσει η μητέρα σας που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;
Δυο πράγματα μου είχε πει: «Θα παντρευτείς μόνο αν βρεις τον άνθρωπο που θα περνάς καλύτερα από ό,τι περνάς μόνη σου» και «όταν κάνεις παιδί, η Ελένη πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα. Το παιδί είναι πλέον προτεραιότητα». Τα κράτησα και τα τήρησα και τα δυο.

Τη μοναξιά δεν τη φοβάστε;
Τη λατρεύω. Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη.

Δεν έχετε ανάγκη από μια συντροφιά;
Συντροφιά δεν αποτελεί μόνο ένας ερωτικός σύντροφος. Συντροφιά μπορεί να είναι οι φίλοι σου, η οικογένειά σου, οι συνεργάτες.

Είστε υπέρ της συγκατοίκησης;
Όχι. Χρειάζομαι το χώρο και το χρόνο μου. Αγαπώ την ιδιωτικότητα. Εξάλλου όταν είσαι συνέχεια με έναν άνθρωπο χάνεται η μαγεία.

Τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;
Κάνουμε γυρίσματα για την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5» που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο, ετοιμάζω την ποιητική μου συλλογή με τίτλο «Με τα μάτια της ψυχής» πολλά από τα οποία θα τα μελοποιήσω μέχρι τα ερχόμενα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι θα ασχοληθώ με τη μουσική παράσταση που ανεβάζουμε με τίτλο «Αθήνα και πάλι Αθήνα».

INFO: Το «Your Face Sounds Familiar» μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή, στις 9.15μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Άντρεα Νικολάου: Το εντυπωσιακό baby shower και η αποκάλυψη του ονόματος της μικρής

Ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου σε μερικούς μήνες θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι....

5 snacks που μπορείς να καταναλώσεις χωρίς τύψεις

Η ώρα τρεις το μεσημέρι και το στομάχι γουργουρίζει και βρίσκεσαι στην παραλία. Η διάθεση πεσμένη, η ενέργεια στα τάρταρα και αυτό...

Υπέροχο ντεκολτέ για τις λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις (πώς να το φροντίσεις)

Με την ίδια προσοχή που περιποιείσαι το πρόσωπό σου, το ίδιο πρέπει να φροντίζεις και την περιοχή από το λαιμό και κάτω, δηλαδή το...

Φόρεσε αυτή την καλοκαιρινή φούστα όπως την Chiara Ferragni

Καθημερινά η διάσημη influencer, μας δείχνει πώς περνάει τη μέρα της αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές. Συνηθίζει να φοράει άνετα ρούχα...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουλίου

Κριός Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, προλογίζοντας σημαντικές αλλαγές αλλά και πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου, αλλά και...

Συγκεντρώσαμε τις 8 πιο hot waterproof μασκάρα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Τους καλοκαιρινούς μήνες το μακιγιάζ από τη ζέστη τείνει να «λιώνει» και να αλλοιώνει την αψεγάδιαστη όψη στο πρόσωπο. Σύμμαχός σου σε αυτό...

LIKE NEWS

Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε μέσω την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες...

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό του J2US

Αυτοί αποχώρησαν μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις είδαμε το βράδυ...

Άντρεα Νικολάου: Το εντυπωσιακό baby shower και η αποκάλυψη του ονόματος της μικρής

Ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου σε μερικούς μήνες θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι....

Megan Thee Stallion: Βάζει τη σφραγίδα της στο καλοκαίρι με το «Girls In The Hood»

Το «Girls In The Hood» είναι μία ωδή στην ιδιαίτερη πατρίδα της Megan Thee Stallion. Η Megan Thee Stallion κυκλοφορεί το καινούργιο single «Girls In...

5 snacks που μπορείς να καταναλώσεις χωρίς τύψεις

Η ώρα τρεις το μεσημέρι και το στομάχι γουργουρίζει και βρίσκεσαι στην παραλία. Η διάθεση πεσμένη, η ενέργεια στα τάρταρα και αυτό...

Υπέροχο ντεκολτέ για τις λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις (πώς να το φροντίσεις)

Με την ίδια προσοχή που περιποιείσαι το πρόσωπό σου, το ίδιο πρέπει να φροντίζεις και την περιοχή από το λαιμό και κάτω, δηλαδή το...

Φόρεσε αυτή την καλοκαιρινή φούστα όπως την Chiara Ferragni

Καθημερινά η διάσημη influencer, μας δείχνει πώς περνάει τη μέρα της αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές. Συνηθίζει να φοράει άνετα ρούχα...

Konnie Metaxa & Tasos Xiarcho: Το εκρηκτικό τους ντουέτο με τίτλο «Μόνο Πάγο»!

Η Konie Metaxa και ο Tasos Xiarcho πρωταγωνιστούν στην πιο «εκρηκτική» συνεργασία του φετινού καλοκαιριού, το «Μόνο Πάγο», που κυκλοφορεί μαζί με music video...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουλίου

Κριός Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, προλογίζοντας σημαντικές αλλαγές αλλά και πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου, αλλά και...

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο μήνυμα μετά το φινάλε της εκπομπής της – “Tελικά οι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν”

Με τους διαδικτυακούς της ακολούθους επικοινώνησε για μία ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Παρασκευής. Διαβάστε επίσης:...

Συγκεντρώσαμε τις 8 πιο hot waterproof μασκάρα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Τους καλοκαιρινούς μήνες το μακιγιάζ από τη ζέστη τείνει να «λιώνει» και να αλλοιώνει την αψεγάδιαστη όψη στο πρόσωπο. Σύμμαχός σου σε αυτό...

Ελίτα Μιχαηλίδου: «Έχω ανακαλύψει τη χαρά τού να ζεις ελεύθερη»

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη Οι ανασφάλειές της, είναι κομμάτι της γοητείας της, λέει η ίδια χαμογελώντας ενώ η δουλειά της είναι η απόδειξη του ταπεραμέντου...

Τάμτα: Το «Σ’ Αγαπώ» έχει το δικό του καλοκαιρινό remix

Το «Σ’ Αγαπώ» της Τάμτα ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα. Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του αγγλόφωνου EP «Awake», η Τάμτα παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο εκρηκτικό remix του...

«Έλα να δεις» και του χρόνου – Πότε επιστρέφει η εκπομπή;

Επανήλθαν στις οθόνες μας στις 18 Μαΐου μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η Μαρίας Ιωάννου και η παρέα...

Η Ellie Goulding συνεργάζεται με τον Lauv στο single «Slow Grenade»

Ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της παρουσιάζει η Ellie Goulding. Η Ellie Goulding συναντά τον Lauv στο καινούργιο τραγούδι «Slow Grenade». Το single θα...

Νίκος Μουτσινάς: «Ανήκουμε όλοι σε ένα είδος που λέγεται «άνθρωπος»»

Αυτή την Κυριακή, στο πιο «πολύχρωμο» τεύχος της χρονιάς, μια καμπάνια ευαισθητοποίησης του Down Town σε συνεργασία με την ACCEPT ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ...

Τα two piece outfits που λατρέψαμε απο τις αγαπημένες μας fashion bloggers

Είναι τα ιδανικά ρούχα για το καλοκαίρι. Τα co- ords εμφανίστηκαν πριν από δύο χρόνια και από τότε είναι...

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους και χόρεψαν «Macarena»

Διπλή χαρά για το ζευγάρι! Γενέθλια αλλά και επέτειο γάμο γιόρτασε χθες η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Η Κάτια Ζυγούλη γιόρτασε...

Ποιο είναι το σημείο που ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό

Eυτυχώς για όλους μας, κάθε χρόνος που περνά, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την αξία που έχει το αντηλιακό και τείνει να...

Φτιάξε αυτό το δροστιστικό smoothie για απώλεια βάρους

Θέλετε να χάσετε κιλά; Αν ναι, τότε μπορείτε να πείνετε αυτό το smoothie και θα δείτε τα αποτελέσματα σύντομα.