Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτευμένοι κι αχώριστοι

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτευμένοι κι αχώριστοι

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτευμένοι κι αχώριστοι
Φωτογραφία: Παύλος Καραμπάτσης, Νίκος Ζώτος - NDP Photo

Από τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

Φαίνεται πως η καινούργια χρονιά έφερε στη ζωή της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία ευτυχία, καθώς εδώ και περίπου δύο μήνες είναι ζευγάρι! Εκείνη, μετά το χωρισμό της από τον Σπυράγγελο Λυκούδη πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της, προκειμένου να ηρεμήσει με τη συντροφιά καλών της φίλων και συνεργατών. Όμως, ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν άργησε να τη σημαδέψει με το βελάκι του, και να που τώρα ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Εκείνος, γοητευμένος από τη σέξι παρουσία της, αφού της συστήθηκε άρχισε να τη διεκδικεί επίμονα, αλλά κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο δυναμικό φλερτ του και, τελικά, έγιναν επίσημα ζευγάρι. Όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά, οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί και άκρως ερωτευμένοι. Ο Αλμπέρτο Μποτία, μάλιστα, παρά το μικρό διάστημα που είναι μαζί, έχει μετακομίσει στο νέο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στα νότια προάστια, και περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας προστατευμένοι στο καταφύγιό τους.

Την περασμένη Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής είχε τα γενέθλιά του και προσκάλεσε, μαζί με την αγαπημένη του, όλους τους συμπαίκτες του με τις οικογένειές τους σε γεύμα. Ο φωτογραφικός φακός του Hello! απαθανάτισε το ζευγάρι αργά το απόγευμα, ενώ αποχωρούσε από το εστιατόριο, και τα χαμόγελα που ζωγραφίζονται στα πρόσωπά τους προδίδουν την ευτυχία τους. Οι δυο τους κατευθύνθηκαν στο σπίτι της τραγουδίστριας, προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία θα αναχωρούσε την επόμενη για τη Βέροια, για εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Πηγή : Περιοδικό Hello! τεύχος 99

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *