Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ένα δυνατό love story

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ένα δυνατό love story

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ένα δυνατό love story
Φωτογραφία: Μανώλης Μαυτομουστακάκης, Παύλος Καραμπάτσης

Από τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

«Πάντα εδώ για σένα» ήταν το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα στον Αλμπέρτο Μποτία τον περασμένο Φεβρουάριο, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, σε ανάρτησή της στο Instagram κάτω από ένα σκίτσο με δύο σούπερ ήρωες. Κίνηση που αποδεικνύει πως το love story της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή έχει πλέον αποκτήσει γερές βάσεις.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Ελένη Φουρέιρα. Ο Αλμπέρτο Μποτία τη γνώρισε μέσα από κοινή τους παρέα και γοητευμένος άρχισε να τη διεκδικεί επίμονα. Η τραγουδίστρια δεν έμεινε αδιάφορη στο φλερτ του και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Από εκείνη την ημέρα αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος μιλούν για ένα άκρως ταιριαστό ζευγάρι. Τον Ιανουάριο του 2017 ο φωτογραφικός φακός του Hello! τους απαθανάτισε σε αγαπημένο τους εστιατόριο, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια του ποδοσφαιριστή μαζί με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Ολυμπιακού και τις οικογένειές τους.

Σύντομα αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στα νότια προάστια. Φυσικά, ο Αλμπέρτο Μποτία υπήρξε διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του στα προκριματικά και στον τελικό της Eurovision, όπου εκείνη εκπροσώπησε την Κύπρο με το «Fuego», κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Αυτή την εποχή η τραγουδίστρια βιώνει την πιο πλήρη επαγγελματική της περίοδο, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sony International.

Βρίσκεται, ωστόσο, σε αναμονή για την επαγγελματική προοπτική του αγαπημένου της, ο οποίος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό συζητά με τρεις ομάδες του εξωτερικού, κάτι που σημαίνει ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Εξάλλου, ζει μεταξύ Αθήνας και Ισπανίας αυτό το διάστημα, καθώς εκεί βρίσκεται η οικογένειά του, αλλά επιστρέφει στην Ελλάδα αποκλειστικά για την Ελένη. Σε ερώτηση του περιοδικού «Celebrity» αν θα τον ακολουθήσει, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Θα δούμε. Δεν ξέρω. Θα το κάνω και θα σου πω». Ο φακός του Hello! τους κλίκαρε στη Γλυφάδα μαζί με τον τετράποδο φίλο τους, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει ο Αλμπέρτο Μποτία για την Ισπανία.

 

Πηγή : Περιοδικό Hello! τεύχος 168

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *