Ελένη Φουρέιρα: «Δεν πιστεύω στο γάμο»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν πιστεύω στο γάμο»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν πιστεύω στο γάμο»

Η Ελένη Φουρέιρα βλέπει την επιτυχία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της αφού θεωρείται πλέον μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στα χρονικά της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε χωρίς φόβο και πάθος στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και κάνει μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό Glow!

Η επιτυχημένη τραγουδίαστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Μέσα σε αυτές τις άπειρες ώρες γεµάτες πρόβες, studio ηχογραφήσεων και γυρίσµατα υπάρχει και το ενδεχόµενο του breakdown. Έφτασε ποτέ στο σηµείο να λυγίσει υπό την πίεση και να θέλει να τα παρατήσει;

«Έχω φτάσει στο σηµείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. ∆ε νοµίζω ότι θα το πω ποτέ… Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεµήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι µέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωµατική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο», παραδέχεται για τη ζωή της.

«Ειδικά µετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν µήνα δύσκολο για µένα, µέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, µέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 µέρες χωρίς να θυµάµαι ουσιαστικά τίποτε από την καθηµερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. ∆ε βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω µια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. ∆εν την είδα! Προσπαθούσα να κοιµηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο», παραδέχεται για την εποχή που όλη η Ευρώπη χόρευε στους ρυθµούς του Fuego.

Μέσα σε αυτούς τους έντονους ρυθµούς ζωής χωράει πλάνο για οικογένεια και παιδιά; Έχει ακούσει µέσα της το κάλεσµα της µητρότητας;

«∆εν υπάρχει κανένα κάλεσµα. Απλά βλέπεις να περνάει ο χρόνος, σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί και να µην είσαι πάνω από 40. Μου αρέσει να κάνω πράγµατα χωρίς να τα προετοιµάζω. Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. ∆εν είµαι, όµως, η κλασική γυναίκα. ∆εν πιστεύω στον γάµο. Στον ερχοµό ενός παιδιού είµαι υπέρ», ξεκαθαρίζει.»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *