ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESMUSICΕλένη Φουρέιρα για El Diablo: Είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που...

Ελένη Φουρέιρα για El Diablo: Είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος

Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσε τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού, μιας και η ίδια κατάφερε να φέρει την χώρα μας στη δεύτερη θέση με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Μετά το τέλος του δεύτερου live του “House of Fame” το οποίο και παρουσιάζει, έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκποπής “Πρωινό” και μεταξύ άλλων σχολίασε το τραγούδι αλλά και την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο ως παρουσιάστρια.  «Πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο ειδικά σε ένα live show που κρατάει τόσες ώρες. Είναι και πολύ δύσκολη όλη αυτή η ορθοστασία με τα τακούνια.

Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό. Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους», είπε η Ελένη Φουρέιρα για το “House of Fame”.

Στη συνέχεια, η ίδια σχολίασε τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού: «Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS