Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Ένα νέο βήμα αποφάσισε να κάνει στη ζωή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε έναν καινούριο τομέα για εκείνη και εκτός της τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από το δωμάτιο των κοριτσιών της (εικόνες)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret η παρουσιάστρια επενδύει στα Άχλα, όπου της αρέσει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκεί.

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για την Άνδρο και ήταν αναμενόμενο πως θα προσπαθούσε να προσφέρει στο νησί. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Ελένη θα ανοίξει καντίνα στην παραλία, όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Μάκης Παντζόπουλος μόλις ανέβασε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Η παρουσιάστρια νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την παραλία και θα τοποθετήσει εκεί ξαπλώστρες και θα διαθέτει και beach bar. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019.

Τέλος, τονίζεται πως οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *