Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τις τύψεις που νιώθει απέναντι στα παιδιά της!

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τις τύψεις που νιώθει απέναντι στα παιδιά της!

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τις τύψεις που νιώθει απέναντι στα παιδιά της!

Μια εξομολόγηση για τα παιδιά της έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή ένα σημείο της συνέντευξης της Ελεονώρας Μελέτη στο People, στο οποίο αναφέρεται στην τηλεοπτική επιστροφή της, έξι μόλις μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, η παρέα της «Ελένης» σχολίασε το πότε μια γυναίκα που μόλις έγινε μητέρα, πρέπει να επιστρέψει στην δουλειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τι είχε συμβεί και είχε αυτή τη μεγάλη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη

Μεταξύ άλλων η διάσημη παρουσιάστρια εξήγησε πως η επιστροφή μιας γυναίκας στη δουλειά της δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αγχώνει τις γυναίκες, αλλά αντίθετα είναι μια διαδικασία κατά την οποία αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια προσωπική ιστορία από την περίοδο που εκείνη ήταν νέα μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη για ένα… φόρεμα!

Δεν δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί στον αέρα της εκπομπής της πως αισθάνεται τύψεις απέναντι στα παιδιά της «όταν γυρνάω κάποιες φορές στο σπίτι μου και είμαι τόσο κουρασμένη, πιεσμένη, τρελαμένη απ’ ότι έχω ζήσει μέσα στη μέρα μου, που δεν έχω την ίδια γλυκιά διάθεση να προσαρμοστώ άμεσα για να έχω την διάθεση που πρέπει να έχεις όταν είσαι με τα παιδιά και για να μου φύγει ο εκνευρισμός. Εκεί αισθάνομαι τύψεις!».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *