Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχει γραμμένο τον Μάκη Παντζόπουλο στο κινητό της; (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχει γραμμένο τον Μάκη Παντζόπουλο στο κινητό της; (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχει γραμμένο τον Μάκη Παντζόπουλο στο κινητό της; (βίντεο)

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη ότι έχει αποθηκεύσει στο κινητό του ως μιλάει στο τηλέφωνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου 20 φορές ενώ την έχω γραμμένη στο κινητό του «Σισσάκι», Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έχει αποθηκεύσει στο κινητό της τον Μάκη Παντζόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα μεγάλωσε και η παρουσιάστρια μάς την παρουσιάζει στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως τον αγαπημένο της τον έχει αποθηκευμένο με emoticons, χωρίς όνομα. Ανέφερε επίσης πως τα παιδιά της που έχουν κινητό, δηλαδή ο Άγγελος και η Λάουρα, την έχουν αποθηκευμένη διαφορετικά. «Το κορίτσι θα σας πω…”μανούλα και τσακ καρδούλα” .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε εξώφυλλο πριν από 24 χρόνια (βίντεο)

Το αγόρι δε θα σας πω», ενώ μετά τα γέλια των συνεργατών της και την αναφορά της Ελιάνας ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα και να την έχουν αποθηκεύσει «Ελένη Μενεγάκη», η παρουσιάστρια προέβη σε ακόμα μια αποκάλυψη. «Εγώ λέω σε αυτούς που με ξέρουν και δεν είναι συγγενείς μου, σας παρακαλώ πολύ μη με γράφετε Μενεγάκη, γράψτε πυγολαμπίδα, ότι θέλετε, αλλά μη με γράψετε Μενεγάκη. Μη βάλετε Μενεγάκη αυτό ζητάω σε όσους έχουν το κινητό μου, στους ελάχιστους».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *