Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας στη ζωή της! (εικόνες)

Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας στη ζωή της! (εικόνες)

Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας στη ζωή της! (εικόνες)

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στους κόλπους της υποκριτικής και συγκεκριμένα σε κάποιο τηλεοπτικό γύρισμα. Ο λόγος για  την Ελένη Βαΐτσου και τον Στέλιο Νιάκαρη, οι οποίοι όλα δείχνουν πως είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real News, η γοητευτική ηθοποιός και το διάσημο μοντέλο ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν για να παίξουν στη σειρά του Open και του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου «Ελεύθερη Σχέση».

Οι ατέλειωτες ώρες στα γυρίσματα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα τους έφεραν ακόμα πιο κοντά και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ.

Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης και εκείνος αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Πλέον είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί. Όσοι τους συναναστρέφονται μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Η Ελένη Βαΐτσου θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Μελίνα στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο».

Από την άλλη, ο Στέλιος Νιάκαρης έχει καταγράψει στο προσωπικό του κοντέρ εκατοντάδες χιλιόμετρα σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας όπως οι Versace, Cavalli και Dolce & Cabbana.

Πηγή : Like.com.cy/ tlife.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *