Ελεονώρα Μελέτη: Οι αμήχανες στιγμές της εγκυμοσύνης και τα σχόλια για το φύλο του μωρού

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αμήχανες στιγμές της εγκυμοσύνης και τα σχόλια για το φύλο του μωρού

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αμήχανες στιγμές της εγκυμοσύνης και τα σχόλια για το φύλο του μωρού

Στις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης αλλά και στο φύλο του μωρού που περιμένει, αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Η κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» συνάντησε την εγκυμονούσα παρουσιάστρια στο πλατό του Dancing with the Stars και μίλησε για όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: Η αγωνία για το φύλο του μωρού και το χρώμα που έβαψε το δωμάτιο (βίντεο)

 

 

Μια από τις …"αμήχανες" στιγμές της εγκυμοσύνης είναι όταν έρθει η ώρα να "ντυθείς καλά"… δεν υπάρχει ποικιλία στην αγορά… η αγαπημενη μου @lenakatsanidou φρόντισε με την ολόσωμη αυτή φόρμα σε glitter ζερσευ, να με κάνει να αιςθανομαι ανετη κ ασφαλής. Σε μια φάση της ζωής όπου τα κιλά ανεβαίνουν χωρίς να τρως παραπάνω, το σώμα "τετραγωνίζει" κ χάνεται η μέση, το στήθος διπλασιάζεται, τα μπράτσα κάνουν κατακράτηση, είναι σημαντικο να μπορείς να νιώθεις όμορφα μεςα σε ένα ρούχο… ❤️️❤️️❤️️ jumpsuit: @lenakatsanidou Photo credit: @roulamoniaki #pregnant #7monthsprego #dwts6

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on

«Εμείς οι γυναίκες περνάμε από διάφορες φάσεις. Ξεκινάμε στην εφηβεία έχουμε σπυριά. Μετά πάμε στην περίοδο, μετά στην εγκυμοσύνη, μετά πάμε στην κλιμακτήριο. Έχουμε να τα βάλουμε με διάφορα» είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη σε μια πρόσφατη ανάρτηση που αναφερόταν στις «αμήχανες» στιγμές της εγκυμοσύνης.

 

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο φύλο του μωρού της λέγοντας πως «εμείς το λέμε μπεμπέ, γιατί δεν ξέρουμε τι είναι. Έχει ειπωθεί ότι είναι αγόρι, έχει γραφτεί ότι είναι κορίτσι αλλά εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω» και τόνισε πως αυτό που θα ήθελε είναι ένα υγιές μωρό.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *