Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τακίμ: «Την ίδια στιγμή» επί σκηνής

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τακίμ: «Την ίδια στιγμή» επί σκηνής

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τακίμ: «Την ίδια στιγμή» επί σκηνής

10 Σεπτεμβρίου Κηποθέατρο Λεμεσού
11 Σεπτεμβρίου ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια που προσμετρά 30 και πλέον χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες, αλλά και ξένους δημιουργούς, έχει ταξιδέψει την μουσική της και την μουσική της χώρας της κυριολεκτικά στις πέντε Ηπείρους πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε ιστορικά θέατρα και φεστιβάλ.
Στη δισκογραφία της συγκαταλέγονται άλμπουμ που έχουν σφραγίσει το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Έχει μια σταθερή σχέση με την παράδοση, το ρεμπέτικο και το σμυρνέικο τραγούδι από το ξεκίνημα της καριέρας της με την Οπισθοδρομική Κομπανία και πάντα συμπεριλαμβάνει την παράδοση στον ήχο και το ρεπερτόριο των ζωντανών της εμφανίσεων. Από την άλλη, το μοναδικό της ηχόχρωμα της επιτρέπει να ερμηνεύει μοναδικά και τραγούδια δυτικότροπα – άλλωστε η φωνή της έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης.

Οι ΤΑΚΙΜ θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα, που ταξιδεύει την παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική μας στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και σύγχρονο ήχο. Το ρεπερτόριο τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Ο ήχος τους θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια προσπάθεια αναβίωσης του ήχου των παλιών πόλεων όπως η Σμύρνη , τα Ιωάννινα , η Πρέβεζα και η Κωνσταντινούπολη, όπου Έλληνες, Τούρκοι, Αρμένιοι και Εβραίοι μουσικοί συνυπήρχαν μουσικά. Επί σκηνής, δημιουργούν ένα ταξίδι στο χρόνο και στις εποχές, με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας!

Η συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και των ΤΑΚΙΜ είναι ένα μουσικό γεγονός! Μετά το τραγούδι «Την ίδια στιγμή να ζούμε» το οποίο ενορχηστρώνουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο οι ΤΑΚΙΜ και το οποίο θα αρχίσει σύντομα το ταξίδι του στα ραδιόφωνα της Ελλάδος και της Κύπρου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα συναντηθεί «Την ίδια στιγμή» επί σκηνής μαζί τους.
Τα σπουδαία της τραγούδια, από τα ρεμπέτικα, τους αρμένικους λυγμούς του Ara Dinkjian και την αιγυπτιώτικη ευαισθησία του Νίκου Ξυδάκη, ως και τις πιο λάτιν και pop της επιτυχίες θα διασκευαστούν από τους ΤΑΚΙΜ.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις από την TICKETHOUR.COM.CY Tηλ 77 77 70 40
Και όλα τα ΑCS couriers σε όλες τις πόλεις.
Για τη συναυλία της Λεμεσού πωλούνται εισιτήρια και από το «Ταμείο Οδού Ειρήνης 158»
Τηλ 25 87 87 44

Χορηγοί επικοινωνίας:   

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *