ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΕλευθερία Ελευθερίου: Η αντίδραση και η απάντηση της στην καυτή αποκάλυψη του...

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδραση και η απάντηση της στην καυτή αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

Σάλος με την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor όσον αφορά δύο συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο τραγουδιστής, πέταξε την βόμβα του με υπονούμενο ότι η κύπρια τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός είχαν συνευρεθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό προκάλεσε γενικό χαμό ενώ αμηχανία φάνηκε ότι είχε εκείνη την στιγμή και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να βγάλει τα πράγματα στη θέση τους και πήρε τον λόγο για να απαντήσει σχετικά.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια είπε «Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική», ξεκαθάρισε και έβαλε τελεία στο θέμα η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS