Ελίτα Μιχαηλίδου: Γιατί σταματάει την τηλεόραση ύστερα από 13 χρόνια;

Ελίτα Μιχαηλίδου: Γιατί σταματάει την τηλεόραση ύστερα από 13 χρόνια;

Ελίτα Μιχαηλίδου: Γιατί σταματάει την τηλεόραση ύστερα από 13 χρόνια;

Την αποχώρησή της από την τηλεόραση ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Ελίτα Μιχαηλίδου η οποία πήρε την απόφαση να μπει στον πολιτικό στίβο. Η Ελίτα Μιχαηλίδου εμφανώς συγκινημένη έκλεισε χθες το απόγευμα έναν κύκλο εκπομπών στο ΡΙΚ, αφού αποχώρησε από τα δημοσιογραφικά της καθήκοντα για να αφοσιωθεί στην υποψηφιότητα της ως βουλευτής με το κόμμα του ΔΗΣΥ. Κλείνοντας, τα λόγια της «Στις 23 Μαΐου μπορεί να είμαι πίσω σε αυτό εδώ το σήμειο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν εκλεγεί να επιστρέψει στη θέση της.

Παράλληλα, η δημοφιλής παρουσιάστρια, έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στο λογαριασμό της στο facebook , απευθύνοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες της και στους ανθρώπους που τη στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε το συγκινητικό της μήνυμα:

«Σήμερα (τουλάχιστον για δύο και κάτι μήνες) η τελευταία εκπομπή. Πολλά συναισθήματα, κυρίως, ευγνωμοσύνης για αυτό το ταξίδι μέσα απο εσάς, τον κόσμο μου, τον κόσμο μας, την Κύπρο μας. Το 1995, όταν χάναμε τα πάντα μέσα από μια οικονομική κρίση (δουλειά μας -σπίτια μας κλπ), άρχισα να δουλεύω ως ο τελευταίος τροχός σε ένα κανάλι, το ΣΙΓΜΑ, μέρα με τη μέρα… Μετά, έγινε μήνας, χρόνος, ώρες ατέλειωτες μετά που επέστρεφα και έβλεπα την κόρη μου, την Ελεονώρα (δε θα ξεχάσω ποτέ – ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μου έδινε και θέματα στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ για να αύξανα το πολύ μικρό εισόδημα), να τα έβγαζα πέρα και τα έκανα όλα, μετά τα μεσάνυχτα.

Εγινε η εκπομπή. Η δική σας. Με τη συμπαράσταση του Αντη Χατζηκωστή και του Κωνσταντίνου Οδυσσέως (ευγνωμοσύνη και στους δύο, απέραντη) μια εκπομπή κυρίως δική σας όπου η παραγωγή -όλα νέα παιδιά δούλευαν μαζί μου πίσω από τις κάμερες για θέματα που άξιζαν να βρουν τη λύση τους. Είχα περάσει και εγώ από όλα όσα παρουσίαζα βλέπετε (ανεργία, αδικεία, ανέχεια, ακόμα και κατάθλιψη) και έμαθα -ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. Εγιναν πολλά. Δεν χωρούν σε δύο λέξεις. Μετά βρέθηκα κάτω από συνθήκες που γνωρίζετε στη Δημόσια Τηλεόραση και έμαθα άλλα τόσα. Μαζί ζήσαμε τη ζωή μας! Στη χαρά και στη λύπη, την κρίση αξιών, τη διάλυση της οικογένειας, το ρατσισμό, την οικονομική δυσπραγία, την κατάθλιψη, την ανεργεία, μαζί πολεμήσαμε την αδικεία για ένα καλύτερο μέλον δικο μας και των παιδιών μας. Αγάπη μεγάλη για μένα, ήταν και είναι αυτός ο κόσμος, ένας προς ένα…, στα χωριά και στις πόλεις, η αγάπη μου η μεγάλη και ο σεβασμός μου, στις Αρχές του Τίμιου Ανθρώπου-του Τίμιου Κόπου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για αυτό το ταξίδι στην ανθρωπια, την αλληλεγγύη, τον αγώνα.

Σήμερα, θα αποχαιρετήσω και ποιος ξέρει; Μπορεί και να επιστρέψω. Από όποιο σημείο, όμως, η υπόσχεση είναι πάντα ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Αυτό, το λέει ένα παρελθόν 13 χρόνια καθημερινά μαζί. Κυριολεκτικά, μαζί».

elita

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *