ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΕλίτα Μιχαηλίδου & Έμιλυ Γιολίτη: Η εμπάθεια, η χολή και η απάντηση...

Ελίτα Μιχαηλίδου & Έμιλυ Γιολίτη: Η εμπάθεια, η χολή και η απάντηση για την κόντρα τους

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Άντη Χατζηκώστη και ένα από τα πρόσωπα που θέλησαν να τιμήσουν χθες (11/1) την μνήμη του μέσα από μία ανάρτηση ήταν και η Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε μέσα από ένα story: «Άντης Χατζηκωστής – ένας φωτεινός άνθρωπος γεμάτος όραμα και αγαπητός όσο κανένας από τους εργοδοτούμενους του, αιωνία του η μνήμη».

Αυτό φαίνεται να μην άρεσε στην κυρία Έμιλυ Γιολίτη η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση της παρουσιάστριας και υπογράμμισε κάποια σημεία που την ενόχλησαν ενώ έγραψε τα εξής:

«Όχι πως είναι εμπαθής η συγκεκριμένη κυρία. Μέρα που είναι θα ανέμενε κανείς η χολή να παραμεριζόταν. Αιωνία του η μνήμη». 

Ακολούθως, η Ελίτα Μιχαηλίδου απάντησε με νέο story στην κυρία Γιολίτη: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπρεπε να απολογηθώ για ένα σχόλιο που τιμά τη μνήμη του Άντη. Κρίμα για την Έμιλυ Γιολίτη. Αυτή η έλλειψη μέτρου την αφήνει τραγικά εκτεθειμένη».

Η κόντρα των δύο γυναικών ήταν ένα θέμα που απασχόλησε και την εκπομπή του OMEGA «Έλα να δεις».  Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής επικοινώνησσν τηλεφωνικώς και με τις δύο και μετέφεραν στον τηλεοπτικό αέρα τα όσα είπε η Ελίτα Μιχαηλίδου η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως κάθε χρόνο τιμάει την μνήμη του Άντη Χατζηκωστή, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει εδώ και χρόνια. 

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σε καμία περίπτωση κόντρα επί προσωπικού τόσο με την κυρία Γιολίτη όσο και με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη ενώ τόνισε ότι βάλλεται συνεχώς από τα media. 

Από την πλευρά της η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ξανά ότι η ανάρτηση αυτή της κυρίας Ελίτας Μιχαηλίδου έκρυβε εμπάθεια. 

Δείτε περισσότερα στο πιο κάτω βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS