Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Τελικά τι συνέβη και τσακώθηκαν;

Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Τελικά τι συνέβη και τσακώθηκαν;

Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Τελικά τι συνέβη και τσακώθηκαν;

Γιατί έπαψαν η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου να κάνουν παρέα;

Μετά από 10 χρόνια φιλιά, η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια δεν είναι πια φίλες και αυτό έγινε γνωστό μετά την είδηση πως δεν ακολουθεί η μια την άλλη στο Instagram.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους. Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία. Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει την Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας ερωτήματα για το αν τελείωσε και η μεταξύ τους σχέση.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *