Ελληνική Τράπεζα: «Πίστεψε, πρότεινε,υποστήριξε»

Ελληνική Τράπεζα: «Πίστεψε, πρότεινε,υποστήριξε»

Ελληνική Τράπεζα: «Πίστεψε, πρότεινε,υποστήριξε»

Μέσα από τη νέα της εκστρατεία, η Ελληνική Τράπεζα δηλώνει «Πίστη στη Δύναμη» και στοχεύει στο να κάνει το ακατόρθωτο πραγματικότητα. Στον πυρήνα της ιδέας πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος και όλα αυτά που μπορούμε να πετύχουμε, όταν πιστεύουμε ο ένας στον άλλο.

Τ ο ερώτημα είναι απλό: Ποιος είναι ο άνθρωπος που πιστεύεις ότι έχει τη δύναµη να πετύχει πολλά, παρά τις δυσκολίες; Ποιος είναι ο άνθρωπος που νιώθεις ότι, αν πιστέψουμε στη δύναµή του, θα µπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο; Η Ελληνική Τράπεζα πιστεύει στη δύναμη του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και στη δυνατότητά του να πραγματοποιεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ακόμα κι όταν αυτά φαντάζουν άπιαστα. Αυτή την πεποίθησή της τη μετουσιώνει σε πράξη μέσα από τη νέα κοινωνική της δράση, η οποία καλεί όλους εμάς, τον καθένα ξεχωριστά, να πιστέψουμε στη δύναμη κάποιου και να τον βοηθήσουμε να πετύχει το ακατόρθωτο.

Γιατί, ως γνωστόν, η ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό ακριβώς, η πίστη δηλαδή στη δύναμη κάποιου, διαδραματίζεται και στο τηλεοπτικό σποτ της εκστρατείας, φωτογραφίες από τα γυρίσματα του οποίου φιλοξενούμε. Στο φιλμάκι αυτό σκιαγραφείται η ακλόνητη πίστη μιας μάνας στη δύναμη της κόρης της και η διαρκής υποστήριξή της, ώστε να καταφέρει η μικρή να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά μπορεί να γίνει. Αποδεικνύει με τον τρόπο αυτό ότι η πίστη στη δύναμη του άλλου μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο πραγματικό. Γιατί, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ελληνικής Τράπεζας, η ιστορία γράφεται με τα όνειρά μας, όταν γίνονται πραγματικότητα. «Με τους φόβους, μας όταν τους νικάμε. Με τις επιλογές μας, όταν τις υποστηρίζουμε. Με τις επιτυχίες, που ποτέ δεν έρχονται τυχαία. Με τις δυσκολίες, όταν αποδεικνύονται μικρότερες από το πείσμα μας. Και με όλη τη δύναμη που έχουμε μέσα μας». Και όλοι μας έχουμε μπροστά μας μια ιστορία να γράψουμε.

Και, ναι, τώρα μπορούμε να το κάνουμε. Η νέα κοινωνική εκστρατεία της Ελληνικής Τράπεζας, λοιπόν, βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καλεί τον κόσμο (πελάτες της και μη) να υποδείξει συνανθρώπους (συγγενείς, φίλους ή απλούς γνωστούς) στη δύναμη και στις ικανότητες των οποίων πιστεύει και οι οποίοι χρειάζονται οικονομική ενίσχυση, για να υλοποιήσουν κάποιο όνειρό τους ή για να επιτύχουν κάποιον στόχο τους.

Μπαίνοντας ο καθένας από εμάς στο www.exeistidynami.com μπορεί να προτείνει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια ή στήριξη, επεξηγώντας με λίγα λόγια τους λόγους της πρότασής του.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τους όρους συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.exeistidynami.com

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *