ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΑΓΟΡΑEMA FOODS: Ποιότητα, καινοτομία, ομαδικότητα, αξιοπιστία

EMA FOODS: Ποιότητα, καινοτομία, ομαδικότητα, αξιοπιστία

Η EMA FOODS TRADING LTD δραστηριοποιείται στον χώρο εισαγωγής, συσκευασίας και διανομής τροφίμων από το 2003 εξυπηρετώντας την λιανική και την HORECA κυπριακή αγορά.

‘Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο επιλεγμένων προμηθευτών και αντιπροσωπειών απ’ όλο τον κόσμο, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ παράλληλα εφαρμόζει συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους κατά την συσκευασία στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Εξυπηρετεί υπεραγορές σε όλη την Κύπρο με τα δύο brands της εταιρείας EMA FOODS & SEMELI όπου διαθέτουν τρόφιμα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στον σημερινό έντονο και δυναμικό ρυθμό ζωής όπου δίνουν πολλές εύκολες, θρεπτικές και νόστιμες λύσεις σε κάθε καταναλωτή.

Στην γκάμα των προϊόντων του brand EMA FOODS θα βρείτε κατεψυγμένα ψάρια & θαλασσινά, λαχανικά και κρέας/κρεατοσκευάσματα ενώ το brand Semeli εμπορεύεται κατεψυγμένα αρτοπαρασκευάσματα και κάποια κυπριακά προϊόντα όπως ραβιόλες, αμπελόφυλλα και λουβί ξεκούνι.

Η EMA FOODS TRADING LTD είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο εμπόριο τροφίμων και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με πρωτοποριακές ιδέες.

Emafoods

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS