Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε η P!nk

Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε η P!nk

Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε η P!nk

Η P!nk καταφέρνει τελικά να κατακτήσει τη δέκατη θέση στον κατάλογο των καλλιτεχνών με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία του Billboard Boxscore.

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια εισιτήρια διατέθηκαν στη διάρκεια της «Beautiful Trauma World Tour», που πραγματοποίησε η P!nk το 2018 και το 2019.

Tα έσοδα της περιοδείας αγγίζουν το ποσό των 397,3 εκατομμυρίων δολαρίων και κατατάσσουν την P!nk στην πρώτη θέση, ως την πιο επιτυχημένη γυναίκα στον κόσμο της μουσικής για την τελευταία δεκαετία.

Το ομώνυμο με την περιοδεία άλμπουμ, «Beautiful Trauma», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017, λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας. Το άλμπουμ, που ανέβηκε σύντομα στην κορυφή του Billboard 200 chart, είχε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της περιοδείας και στο τελικό σύνολο πώλησης εισιτηρίων, που άγγιξαν τα 3.088.647 σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard Boxscore.

Πριν από δέκα χρόνια περίπου, κατά το διάστημα 2008-2009, η Madonna είχε κατακτήσει τον τίτλο της πιο επιτυχημένης γυναίκας στη μουσική βιομηχανία, χάρη στην «Sticky & Sweet Tour», την περιοδεία που της απέφερε συνολικά έσοδα 408 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *