Ένα challenge διαφορετικό από τα άλλα ήρθε να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση

Ένα challenge διαφορετικό από τα άλλα ήρθε να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση

Ένα challenge διαφορετικό από τα άλλα ήρθε να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση

Τα challenges είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και όλο και σε κάποιο θα έχεις πάρει μέρος. Tο snoot challenge, για παράδειγμα, είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και, αν το όνομα δε σου λέει πολλά, να σου θυμίσουμε ότι πρόκειται για τη γλυκύτατη πρόκληση που σχηματίζεις έναν κύκλο με τα δύο σου δάχτυλα κι ο σκύλος σου έρχεται και τοποθετεί τη μουσούδα του στο ενδιάμεσο. Ο Μάης, όμως, ήρθε και μαζί του έφερε τη νέα μόδα που θα δεις να «παίζει» στο Internet, το No Makeup In MayChallenge.

Για το νέο challenge, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, δηλαδή να βγεις φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η δημιουργός του ονομάζεται Sze SzeYuan και είναι, επίσης, η ιδρύτρια του Who Is Olivia Foundation, ενός οργανισμού που έχει στόχο να εμπνεύσει και να κάνει τα κορίτσια και τις γυναίκες να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να νιώθουν πιο δυνατές.

Το No MakeUp In May Challenge δημιουργήθηκε ακριβώς σε αυτά τα πλαίσια, δηλαδή να νιώσουν όλα τα κορίτσια ότι δε χρειάζεται να φοράνε πάντα makeup για να νιώθουν όμορφα και καλά με τον εαυτό τους. Μάλιστα, η Sze Sze σκέφτηκε αυτήν την πρόκληση, γιατί και η ίδια έπασχε πολλά χρόνια από άγχος και η εξωτερική της εμφάνιση αποτελούσε πάντα κάτι το οποίο την προβλημάτιζε.

Ευκαιρία για λίγη αποτοξίνωση από το μακιγιάζ, δε νομίζεις;

Πηγή : Like.com.cy/ teen.queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *