Ένα εορταστικό πάρτι για όλη την οικογένεια στη Lidl Food Academy

Ένα εορταστικό πάρτι για όλη την οικογένεια στη Lidl Food Academy

Ένα εορταστικό πάρτι για όλη την οικογένεια στη Lidl Food Academy

Το σπίτι της Lidl ντύθηκε γιορτινά για το πιο μαγικό street party της πρωτεύουσας.

Τρεις μέρες από την Παρασκευή 14.12 μέχρι την Κυριακή 16.12 στη Lidl Food Academy όλοι οι φίλοι, πελάτες και συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να μπουν ελεύθερα στους διακοσμημένους χώρους της Ακαδημίας, και να συμμετάσχουν στις εορταστικές δράσεις του πιο γιορτινού Open Day event στην οδό Στασικράτους.

Η Lidl Food Academy άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, πραγματοποιώντας για όλη την οικογένεια ευχάριστες δραστηριότητες, δημιουργώντας τις πιο λαχταριστές συνταγές, κληρώνοντας υπέροχα δώρα Lidl και ενισχύοντας τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Στην αγαπημένη αυλή της Ακαδημίας δημιουργήθηκε ένα «μυστικό» παραμυθένιο σκηνικό στο οποίο εθελοντές του Αντικαρκινικού πουλούσαν ζεστό κρασί, φαγητό και προϊόντα της Lidl για ενίσχυση και υποστήριξη του Συνδέσμου.

Μέσα στην Ακαδημία, παιδιά και γονείς μπορούσαν να περάσουν όμορφες οικογενιακές στιγμές με την face painter να δίνει χρώμα στα όνειρα των παιδιών πάνω στα προσωπάκια τους.

Η ομάδα της Lidl Food Academy κερνούσε κανελλάδα από το πρωί, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα προσφέρθηκε και ζεστό κρασί. Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος και οι βοηθοί του φούρνιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ μπισκότα στις κουζίνες και κερνούσαν όλο τον κόσμο.

Οι μυρωδιές από την μοναδική συνταγή του ταξίδευαν τις αισθήσεις. Παράλληλα, στον χώρο πραγματοποιήθηκε μάθημα διακόσμησης Christmas Cake, το οποίο ανά ώρα κληρωνόταν στους τυχερούς παρευρισκόμενους.

Εκλεκτός καλεσμένος των τριών ημερών ήταν φυσικά ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, που φέτος αποφάσισαν να έχουν μαζί τους ένα photobooth για να φωτογραφίζονται μαζί με όλους τους καλεσμένους, μικρούς και μεγάλους. Αλλά για να μην περιμένουν το παραδοσιακό ταχυδρομείο για να τις παραλάβουν, οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται αυτόματα και θα αποστέλλονται και ηλεκτρονικά για να μπορούν όλοι να τις μοιράζονται στα social media με τα hastags #lidlcyprus και #lidlfoodacademy.

Πάρτι χωρίς μουσική, όμως, δεν θα μπορούσε να γίνει, γι’ αυτό και τις τρεις μέρες υπήρχαν εορταστικές μουσικές επιλογές από DJ, Live Link καθώς και παιδική χορωδία από το Μουσικό εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους.

Γιατί για τη Lidl, σημασία έχουν πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι και φέτος είμαστε μαζί και τις γιορτές. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Ας μην το ξεχνάμε.

Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
Snapchat: lidlcyprus

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *