Ένα… επικίνδυνο παιχνίδι στη σκηνή

Ένα… επικίνδυνο παιχνίδι στη σκηνή

Ένα… επικίνδυνο παιχνίδι στη σκηνή

Ένα παιχνίδι ανθρώπινων σχέσεων που εκτυλίσσεται στον ορισμό των μεγαλουπόλεων, τη Νέα Υόρκη. Ο αδηφάγος και αχανής κόλπος όλων των μεγαλουπόλεων και της απέραντης μοναξιάς που κρύβουν, οδηγεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, μέσα από την προσπάθεια δυο μοναχικών ανθρώπων να δημιουργήσουν μια επαφή. Μια τραμπάλα που πότε είναι πάνω πότε κάτω και πότε ισορροπεί. Με κίνδυνο πάντα κάποιος να πέσει και να πληγωθεί. Παραμένει όμως ένα παιχνίδι.  Ένα παιχνίδι διαχρονικό με αβέβαιη κάθε φορά κατάληξη.

Ο Τζέρι και η Γκίτλ, δυο άτομα που περνούν μια περίοδο μοναξιάς, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος τους να ανακαλύψουν ο ένας στο βλέμμα του άλλου πως δεν είναι μόνοι. Θα το καταφέρουν; Τι τους φέρνει κοντά; Ο έρωτας ή οι ταυτόσημες ανάγκες τους; Κι αν οι ανάγκες διαφοροποιηθούν; Θα συνεχίσουν να είναι μαζί; Μήπως αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι των σχέσεων είναι ταυτόχρονα και ένα παιχνίδι αυτογνωσίας; Ερωτήματα καταιγιστικά και πάντα επίκαιρα που βρίσκουν απαντήσεις στην εξέλιξη του έργου. Κάθε απάντηση  όμως γεννά κι ένα καινούριο ερώτημα. Το τέλος του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Γκίμπσον είναι ταυτόχρονα η αρχή του προσωπικού έργου κάθε θεατή. Και σε αυτό ακριβώς συνίσταται η διαχρονική γοητεία του.

dsads

Σε παγκύπρια πρώτη παράσταση από την ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ PRODUCTIONS το έργο που έκαναν γνωστό στο ελληνόφωνο κοινό ο θίασος Λαμπέτη – Χόρν

Πρωταγωνιστούν: Κρίστη Παπαδοπούλου – Αστέρης Πελτέκης

Απόδοση- Σκηνοθεσία: Αστέρης Πελτέκης

Πρωτότυπη Μουσική : Ελένη Λομβάρδου

Σκηνικά- Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου

Φωτισμός: Γιώργος Λάζογλου

324234

Μέχρι 27 Μαρτίου

Κάθε Παρασκευή  /  Σάββατο στις 20:30 +  Κυριακή στις 18:30

12 μόνο παραστάσεις στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα

 

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 7000 5151

Εισιτήριο:  € 12

Μειωμένο: € 8

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *