Ένα ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια των Coldplay

Ένα ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια των Coldplay

Ένα ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια των Coldplay

Όλα είναι έτοιμα για το ντοκιμαντέρ που καταγράφει το έργο και τη διαδρομή των Coldplay στη δισκογραφία και την καταξίωση μέσω της μουσικής τους πορείας.

Το ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο «A Head Full of Dreams», πρόκειται να προβληθεί τον επόμενο μήνα.

Το φιλμ έχει προγραμματιστεί να έρθει στις μεγάλες αίθουσες για μια μόνο μέρα, σε παγκόσμια προβολή, στις 14 Νοεμβρίου 2018.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει επιμεληθεί ο Mat Whitecross, υπεύθυνος για την κυκλοφορία της αντίστοιχης ταινίας για τους Oasis, που είχε κυκλοφορήσει το 2016 με τίτλο «Supersonic».

Το «A Head Full of Dreams» καλύπτει το διάστημα των 20 ετών της καριέρας των Coldplay, με έμφαση στο αρχειακό υλικό από ζωντανές εμφανίσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το φιλμ θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Amazon Prime από τις 16 Νοεμβρίου, ενώ στις αίθουσες κινηματογράφου θα προβληθεί μόνο για μια φορά.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ φυσικά προήλθε από την ομώνυμη κυκλοφορία του συγκροτήματος, του 2015. Οι Coldplay έχουν από τότε κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο «Kaleidoscope», ενώ έχουν επίσης συνεργαστεί με τους Chainsmokers για την ηχογράφηση του σινγκλ «Something Just Like This».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας των Coldplay:

Πηγή : kiss929.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *