Ένταλμα σύλληψης για τον Εύρο Δημητρίου

Ένταλμα σύλληψης για τον Εύρο Δημητρίου

Ένταλμα σύλληψης για τον Εύρο Δημητρίου

Επιχείρηση για τον εντοπισμό του Youtuber Εύρου Δημητρίου, έστησε σήμερα η Αστυνομία, μετά από το χρόνο που του δόθηκε ώστε να προσέλθει σε αστυνομικό σταθμό για ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, σήμερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Εύρου Δημητρίου, εις βάρος του οποίου εξετάζεται υπόθεση ενδεχόμενης παραβίασης προσωπικών δεδομένων αστυνομικών, μετά την καταγραφή και δημοσίευση του περιβόητου βίντεο στο διαδίκτυο, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας τον σταμάτησαν προ ημερών για έλεγχο.
Υπενθυμίζεται ότι πέραν από τις τροχαίες παραβάσεις, ο νεαρός Youtuber ερευνάται και για πιθανά αδικήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, κατόπιν της καταγραφής και της ανάρτησης του βίντεο του στο διαδίκτυο.

Για αυτό το λόγο, πριν από μερικές μέρες, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Εύρου Δημητρίου. Στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία οικείου του προσώπου, παραλήφθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ενώ ο ίδιος κλήθηκε να παρουσιαστεί στην Αστυνομία για ανάκριση, αίτημα στο οποίο δεν ανταποκρίθηκε.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *