Ένταση στο «Power of Love» δημιούργησε η ηλικία της Αθηνάς – Τι αποκάλυψε η ίδια; (βίντεο)

Ένταση στο «Power of Love» δημιούργησε η ηλικία της Αθηνάς – Τι αποκάλυψε η ίδια; (βίντεο)

Ένταση στο «Power of Love» δημιούργησε η ηλικία της Αθηνάς – Τι αποκάλυψε η ίδια; (βίντεο)

Για την ηλικία της Αθηνάς του Power of Love έχουν γραφτεί πολλά. Και πολλοί ακόμη απορούν: Πόσο χρονών είναι η ξανθιά παίκτρια που έκλεψε την καρδιά του Δώρου;

Η Αθηνά στο Power of Love συστήθηκε ως 19χρονη. Και κάπου εκεί άρχισαν τα όργανα… Γιατί 19χρονη δήλωνε και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια Parole το 2016 και στο Ραντεβού στα Τυφλά, επίσης το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Δείτε πώς ήταν η Αθηνά πριν την αυξητική χειλιών! (εικόνες)

Στα τελευταία επεισόδια του Power of Love η ηλικία της Αθηνάς έχει αλλάξει και έχει γίνει από 19, 20. Ωστόσο και πάλι οι κακές γλώσσες εξακολουθούν να έχουν τις αμφιβολίες τους για την ηλικίας της Αθηνάς και να πιστεύουν ότι κρύβει χρόνια.

Ακόμη και μέσα στο παιχνίδι η ηλικία της Αθηνάς έχει γίνει θέμα, με τα αγόρια του Power of Love να αμφισβητούν το 19. Σε κάποια, δε, από τα προηγούμενα επεισόδια του Power of Love, κόντεψε να γίνει… σύρραξη για την ηλικία της Αθηνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτρια του Power of Love φλερτάρει τον Δώρο Παναγίδη – Και δεν είναι η Αθηνά (βίντεο)

«Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι», είχε πει η Αθηνά του Power of Love στη σχετική διένεξη αρνούμενη όμως να πει την ηλικία της.

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια του Power of Love, Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στα χρόνια της Αθηνάς, ακούστηκε ένα «και καλά», ως μομφή, από την πλευρά των αγοριών.

Μετά το 9ο λεπτό του βίντεο:

Πάντως, στο hellascasting.com, ένα ψηφιακό πρακτορείο για δωρεάν καταχωρήσεις από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων η Αθηνά του Power of Love έχει δηλώσει ότι είναι γεννηθείσα το 1998. Κάτι που επιβεβαίωνει και το διαβατήριό της που έδειξε σε κάποιο live στο Instagram.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *