Επανακυκλοφορία πολυτελούς έκδοσης «ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ»

Επανακυκλοφορία πολυτελούς έκδοσης «ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ»

Επανακυκλοφορία πολυτελούς έκδοσης «ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ»

Αυτό το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, ο Φιλελεύθερος επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα τον 2ο τόμο της σειράς «ΠΛΕΚΩ»! Η πολυτελής έκδοση «ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ» αποτελεί μια φρέσκια, μοντέρνα ματιά στο κλασικό πλέξιμο δαντέλας!

Όταν το θέμα είναι μια φαντασμαγορική πλεκτή δαντέλα, λίγα ονόματα ταυτίζονται με την τεχνική, όσο η Romi Hill. Τα σχέδια της έχουν πλεχτεί από χιλιάδες πλέκτες και οι τελευταίες δημιουργίες της στο «Πλεκτά με δαντέλα» θα σας εμπνεύσουν να τρέξετε να πιάσετε τις βελόνες και τα κουβάρια σας για να πλέξετε υπέροχα, δημιουργικά και σοφιστικέ κομμάτια. Αυτά τα 13 σχέδια με ρούχα και αξεσουάρ θα αφυπνίσουν την αγάπη σας για την παραδοσιακή τεχνική της δαντέλας, χρησιμοποιώντας κλασικές πλέξεις με νέους τρόπους, ότι κι αν δημιουργείτε: σάλια, ζακέτες, πουλόβερ ή πασμίνες.

Μέσα από αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα γνωρίσετε την απίστευτη ευελιξία της δαντέλας: πώς οι πλέξεις αλλάζουν όταν πλέκετε με διαφορετικού πάχους νήματα, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλέξη σε όλο σας το πλεκτό και πώς οι μικρές πλεκτικές λεπτομέρειες μπορούν να προσθέσουν κομψότητα σε ένα πλεκτό, είτε πρόκειται για καθημερινό ρούχο, είτε πιο επίσημο. Μπορείτε να ξέρετε να πλέκετε δαντέλα με τις βελόνες, μα αυτά είναι τα Πλεκτά με δαντέλα.

Μαζί, το DOWN TOWN σε διπλή πολυσέλιδη έκδοση με το TvΜανία με αποκλειστικές συνεντεύξεις και τον πιο πλήρη και έγκυρο τηλεοπτικό οδηγό.
Και οι Χρυσές Συνταγές σε εύχρηστο μέγεθος

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *