ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΕπιστρέφει μετά από 11 χρόνια απουσίας ο Γιώργος Αλκαίος

Επιστρέφει μετά από 11 χρόνια απουσίας ο Γιώργος Αλκαίος

Mετά από 11 ολόκληρα χρόνια απουσίας ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είχε κάνει την επιλογή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.

Στη φωτογραφία που ανέβασε o γνωστός dj και παρουσιαστής του “Mega Star” Αντώνης Δημητριάδης, βλέπουμε τον Γιώργο Αλκαίο να ποζάρει μαζί του αγκαλιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά από 11 χρόνια στο “Σπίτι με το Mega”.

unnamedΕξάλλου πριν από περίπου εννέα μήνες ο Γιώργος Αλκαίος είχε μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη «60 Seconds on Call», στον Sfera 102,2, και είχε εξομολογηθεί ότι σύντομα θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

«Δεν θα έλεγα πού είμαι. Ένα πράγμα μπορώ να σου πω. Είναι περίεργες οι εποχές, είναι περίεργα και τα χρόνια που ζούμε. Μέσα σε τρία λεπτά, σε πέντε λεπτά, σε μισή ώρα δεν μπορείς να πεις όσα έγιναν 10 χρόνια που λείπω εγώ αυτή τη στιγμή, γιατί λείπω και 10 χρόνια. Μετά το καλοκαίρι, έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω πράγματα και από τον χειμώνα και μετά θα τα πούμε πολύ καλά», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αλκαίος.

Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” ο ίδιος επιστρέφει αρχές Δεκεμβρίου και δισκογραφικά με ένα άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS