Επιστρέφει το «Big Brother»;

Επιστρέφει το «Big Brother»;

Επιστρέφει το «Big Brother»;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «SURVIVOR» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ… ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, η γνωστή ολλανδική εταιρία παραγωγών Endemol συνομιλεί με δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πρώτου ριάλιτι που μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα, το Σεπτέμβριο του 2001 στον ΑΝΤ1 και είχε κόψει την ανάσα των τηλεθεατών με τη μονομαχία Πρόδρομου – Τσάκα. Μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας «Big Brother» (το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού), που βασίζεται στο προφητικό έργο του Τζoρτζ Όργουελ «1984» και έχει σχέση με την παρακολούθηση των πολιτών μέσα από κάμερες για χάρη μιας κεντρικής εξουσίας. Η νέα γενιά τηλεθεατών σίγουρα θα καθηλωθεί με το «Big Brother», αφού έχουν περάσει 17 χρόνια από την πρώτη προβολή του κι έτσι σίγουρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και αφορμή για σχολιασμό στα social media. Οι συζητήσεις για επιστροφή του «Big Brother» γίνονται με το Σκάι και μάλιστα με τους νικητές του πρώτου γύρου, Πρόδρομο Καθηνιώτη και Γιώργο Τσάκα να έχουν ήδη δεχθεί διερευνητική κρούση για να αναλάβουν ρόλο στο παιχνίδι.

 

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tv-24.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού του Φαλήρου διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την είδηση. Το κανάλι δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει το «Big Brother». Μάλιστα «δεν υπάρχει και χώρος στο prime time για κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι απαιτεί καθημερινά επεισόδια μίας ώρας και ένα εβδομαδιαίο πολύωρο live. Σε συνδυασμό με το «Voice», το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και διάφορες νέες σειρές που προορίζονται για το πρώτο μισό, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο».

Πηγή : Από το περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1224

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *