Επιταγή 224.000 ευρώ από τον ALPHA Κύπρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους πυρόπληκτους

Επιταγή 224.000 ευρώ από τον ALPHA Κύπρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους πυρόπληκτους

Επιταγή 224.000 ευρώ από τον ALPHA Κύπρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους πυρόπληκτους

Ο ALPHA Κύπρου, μετά από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική τον περασμένο Ιούλιο, «κέρδισε» ένα μεγάλο στοίχημα ανθρωπιάς ανοίγοντας μία τεράστια αγκαλιά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, με την έκτακτη εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τη στήριξη ολόκληρης της ομάδας του σταθμού.

Στόχος του τηλεμαραθωνίου ήταν η οικονομική στήριξη των πληγέντων και η ενίσχυση της προσπάθειας ανοικοδόμησης των οικισμών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά. Η ανταπόκριση των Κυπρίων τηλεθεατών ήταν ομολογουμένως συγκινητική, αφού εντός τριών ωρών συγκεντρώθηκε ποσό ύψους 224 χιλιάδων Ευρώ, το οποίο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου, κ. Αντρέας Παπαέλληνας, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά την παράδοση της επιταγής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε την προσφορά του ALPHA Κύπρου, σημειώνοντας ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί από εισφορές, μαζί και με το ποσό που προσφέρει η Κυπριακή Δημοκρατία, θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση νοσοκομείου στην πληγείσα περιοχή.

Αναφερόμενος στην εν λόγω πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALPHA Κύπρου, κ. Ανδρέας Παπαέλληνας, δήλωσε: «Χάρη στη συγκινητική κινητοποίηση των ανθρώπων του ALPHA Κύπρου και κυρίως χάρη στη θερμή και άμεση ανταπόκριση των Κυπρίων πολιτών, ο ALPHA Κύπρου κατάφερε εντός τριών ωρών, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό ύψους 224 χιλιάδων Ευρώ, το οποίο σήμερα παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη. Μοναδικός στόχος είναι η ενίσχυση της προσπάθειας για ανοικοδόμηση των Δήμων και των οικισμών που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Μαζί κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα προσφοράς για τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *