ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOING OUTΕπιθέωρηση με Φλωρινιώτη, Χαϊκάλη, Φιλίνη και Ταμτάκο και στη Λάρνακα

Επιθέωρηση με Φλωρινιώτη, Χαϊκάλη, Φιλίνη και Ταμτάκο και στη Λάρνακα

H Επιθεώρηση “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” ανοίγει αυλαία τα Χριστούγεννα 25/12 στο Θέατρο Ξένιον στο Παραλίμνι και περιοδεύει σε πολλά θέατρα του νησιού.

Ο Τιτανικός στα πάνω του, ο Αναστασιάδης στα κάτω του, ήρθαν όμως τα πάνω κάτω και οι δυο αφηρημένες έννοιες δέσανε σαν παστοκύδωνο.

Και έτσι προέκυψε ένα έργο καράβι ‘’Ο ΝικοΤιτανικος ‘’ .

Το μόνο έργο που κατασκευάστηκε στην Κυπρο χωρίς μίζα φτιάχτηκε αποκλειστικά από διάφανα παραδοσιακά υλικά ….  Όπως είναι η σάτιρα, το γέλιο, το χιούμορ και η μουσική, ένα έργο που λέει τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη.

Αναδομεί κάθετα της δομές της επιθεώρησης και βυθοσκοπεί οριζόντια τη σχιζοφρένια του νεοέλληνα, σηματοδοτώντας βαθιά το είναι και το φαίνεσθαι του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι.

Το έργο μας καράβι κατασκευάστηκε στα ναυπηγία του προεδρικού μεγάρου με το σύστημα της αυτοχρηματοδότησης.

Το καράβι σαλπάρισε με πολύ κέφι για ένα ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα έστω και  αν αποφασίσεις να ταξιδεύσεις με το ΝικοΤιτανικο. Η ελπίδα ναυαγεί τελευταία ευχηθείτε μας καλο θεατρικό χειμωνιάτικο  ταξίδι στο αλαλούμ της σημερινής Κυπριακής Πραγματικότητας .

Η παράσταση μοιάζει με ταξίδι στο χρόνο: Πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Μιχάλης Μόσιος (a.k.a Ταμτάκος, για όσους τον θυμούνται από τις βιντεοταινίες που έπαιζε μια καρικατούρα γύφτου), η Ελένη Φιλίνη, αλλά και ο Γιάννης Ζουμπαντής, γνωστός από τις σειρές του Μάρκου Σεφερλή (και από βίντεο που έκανε βασανιστήρια σε μικρά ζώα)

Η παράσταση θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Παύλος Χαϊκάλης, Μιχάλης Μόσιος, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Ζουμπάντης, Ανδρέας Αργυρίδης, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Τίσσα Βασιλάκη, Πέννη Σταθάτου, Παύλος Χαπούπης, Ντίνα Πετρίδου. Έκτακτη συμμετοχή: Ηλίας Κωνσταντίνου

ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ‘’Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ’’  ΜΕ ΤΟ 6 ΜΕΛΕΣ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΟΥ.

Παραστάσεις: 
>> 1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία.
>> 8, 9, 11, 12, 13, 14 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
>> 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25 & 26 Ιανουαρίου, Θέατρο Οθέλλος, Λεμεσός.
>> 28, 29 & 30 Ιανουαρίου, Aliathon Resort, Πάφος.
Εισιτήριαwww.soldoutticketbox.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS