Έρευνα στο σπίτι του Εύρου Δημητρίου – Παραλήφθηκε υπολογιστής

Έρευνα στο σπίτι του Εύρου Δημητρίου – Παραλήφθηκε υπολογιστής

Έρευνα στο σπίτι του Εύρου Δημητρίου – Παραλήφθηκε υπολογιστής

Αστυνομική έρευνα διενεργήθηκε σήμερα στο σπίτι του Youtuber Εύρου Δημητρίου, μετά το σάλο που ξέσπασε όταν ο ίδιος πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε βίντεο με συνομιλία του με αστυνομικούς, οι οποίοι τον ανέκοψαν για έλεγχο τροχαίας.

Πέραν των τροχαίων παραβάσεων που διαπιστώθηκαν, η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έθεσε θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων των μελών της μετά τη δημοσίευση του βίντεο και των διαστάσεων που αυτό είχε λάβει στο διαδίκτυο.

Μετά από εξασφάλιση διακστικού εντάλματος, η Αστυνομία ερεύνησε την οικία του Εύρου Δημητρίου, από την οποία παραλήφθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Όπως ανέφερε στο philenews, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η έρευνα έγινε στην παρουσία οικείων του προσώπου καθώς ο ίδιος απουσίαζε. Ως εκ τούτου έχει ειδοποιηθεί και αναμένεται να παρουσιαστεί στην Αστυνομία για να ανακριθεί.

Σε αυτή την περίπτωση εξετάζεται θέμα ενδεχόμενης παραβίασης προσωπικών δεδομένων, η οποία έγινε τόσο με την καταγραφή στο βίντεο, όσο και με τη δημοσίευσή του.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *