«Έσβηνα φωτιές… νόμιζα ήταν κούτσουρο, ήταν όμως άνθρωπος»

«Έσβηνα φωτιές… νόμιζα ήταν κούτσουρο, ήταν όμως άνθρωπος»

«Έσβηνα φωτιές… νόμιζα ήταν κούτσουρο, ήταν όμως άνθρωπος»

«Η μέρα ξημέρωσε και ήταν πραγματικά υπέροχη. Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου βρίσκονταν στην πισίνα, απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή ραστώνη, τρώγοντας και πίνοντας. Ώσπου άξαφνα άρχισε να κάνει την εμφάνιση του καπνός. Καπνός που ολοένα και πύκνωνε. Μέχρι που μας έπνιξε. Έσβηνα φωτιές με το λάστιχο και τον πυροσβεστήρα. Μέχρι που η φωτιά με «πάγωσε» όταν απέναντί μου αντίκρισα ένα φλεγόμενο άνθρωπο. Νόμιζα πως ήταν κούτσουρο από δέντρο. Δεν ήταν όμως. Ήταν άνθρωπος. Το κατάλαβα απ’ τα δόντια. Σήμερα βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων…»!

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του επιχειρηματία Γιώργου Παπά, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακό κατάλυμα στην περιοχή Μάτι. Στο Μάτι που, όπως ο ίδιος λέει, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Στο Μάτι που σχεδόν έχει σβηστεί από το χάρτη.

Φιλοξενούμενος στον Active (στην εκπομπή Ατζέντα με την Άντρη Δανιήλ) ο κ. Παπάς έδωσε τη δική του μαρτυρία για τα όσα έζησε μέσα στη φρίκη της πύρινης λαίλαπας. Γι’ αυτούς που έφυγαν, γι’ αυτούς που έμειναν. Για όλα αυτά που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ψυχή και το μυαλό όσων έζησαν τον εφιάλτη…

Ακούστε τη συγκλονιστική περιγραφή του στο PHILENEWS.COM

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *