Ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για τον ALPHA

Ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για τον ALPHA

Ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για τον ALPHA

Mια ακριβή ιστορική κωμωδία ετοιμάζει το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν.

Οι υπεύθυνοι του ALPHA και η σεναριογράφος Κατερίνα Γιαννάκου έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν μια νέα μεγάλη παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ιστορική κωμωδία που φέρει τον προσωρινό τίτλο εργασίας «Το Πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας» και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018, με την παραγωγή να φέρει τη «σφραγίδα» της Pangolin Entertainment του Πέτρου Μπούτου.

Γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες με μια μεγάλη ομάδα ιστορικών και φυσικών. Όπως και στη «Λέξη», επιλογή των δύο πλευρών είναι να δουλευτεί καλά και να γυριστεί όταν είναι έτοιμος όλος ο πρώτος κύκλος για να γίνει σωστά.

Πρόκειται για μια σειρά την οποία ήθελαν πολλά χρόνια τα κανάλια αλλά δεν προχωρούσε λόγω του κόστους. Επιπλέον, η σεναριογράφος ετοιμάζει το σενάριο μιας αστυνομικής σειράς η οποία είναι μια μεγάλη αγγλική παραγωγή με ηχηρά ονόματα -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- και θα γυριστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον και μεγάλο ελληνικό κανάλι.

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1213

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *