ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOING OUTΤηλεόρασηΕτοιμάζεται για… «λαβράκι» ο Τσιμιτσέλης

Ετοιμάζεται για… «λαβράκι» ο Τσιμιτσέλης

O Γιάννης Τσιμιτσέλης πήρε μεταγραφή από τον Alpha στο Mega και ετοιμάζει την πιο ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή. Ο ηθοποιός καλείται αυτή την φορά σε έναν διαφορετικό ρόλο να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τους τυχερούς που κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε μια πετυχημένη σεζόν στον Alpha έπειτα από πέντε χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουλίου, πάει… Mega. Ο ηθοποιός κάθε καλοκαίρι είτε με τον αδελφό του είτε με τη σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού, πάει για ψάρεμα. Αυτό το χόμπι, που τον χαλαρώνει από την ένταση της σεζόν και τον ηρεμεί θα το κάνει εκπομπή. Ο Γιάννης θα κάνει για πρώτη φορά στην τηλεόραση μια ταξιδιωτική εκπομπή που δεν μοιάζει με τις άλλες. Ετοιμάζει βαλίτσες και σαλπάρει με πρώτη στάση το Ιόνιο. Ωστόσο, θα γυρίσει πολλά μέρη της Ελλάδας. Έχοντας για παρέα έναν φίλο του, κάθε φορά θα βγαίνουν για ψάρεμα και εκεί θα αρχίζουν όλα. Με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ και την αμεσότητά του καταφέρνει να κάνει τον εκάστοτε καλεσμένο του να ξεχάσει την κάμερα και να κάνουν μια διαφορετική συζήτηση όπως και η εκπομπή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού «Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του “Fishy”, μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…». Μαζί με τον Γιάννη θα είναι και ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή. O ηθοποιός είχε παρουσιάσει στο παρελθόν μαζί με τη Βασιλική Χατζηαδάμου το τηλεπαιχνίδι «Παίζουμε κυπριακά» στο ΡΙΚ όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS