ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESMUSICEurovision 2021: Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Press Poll για τον Πρώτο...

Eurovision 2021: Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Press Poll για τον Πρώτο Ημιτελικό!

Στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ξεκίνησε η βραδινή Jury Rehearsal για τις χώρες που συμμετέχουν στον Πρώτο Ημιτελικό. Στη σκηνή του Ahoy Arena ανέβηκαν οι δεκαπέντε από τις 16 συμμετοχές του Πρώτου Ημιτελικού, ενώ η Αυστραλία θα συμμετάσχει μέσω της Live-On-Tape εμφάνισης.

Να σημειώσουμε ακόμα, πως το χθεσινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως back-up σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του ημιτελικού.

Στην πρόβα, ο Πρώτος Ημιτελικός κινήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και στο σημερινό ζωντανό σόου. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι το 50% του αποτελέσματος της βαθμολογίας κρίθηκε ήδη από τη χθεσινή βραδιά. Οι επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν απόψε, όπως επίσης και της Γερμανίας, της Ιταλίας και της διοργανώτριας Ολλανδίας είδαν και έκριναν τις δεκαέξι συμμετοχές του Πρώτου Ημιτελικού.

Η Κύπρος έβαλε φωτιά!
Και όταν έφτασε η σειρά για την Κύπρο, η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε στην κυριολεξία φωτιά στο στάδιο. Η υποδοχή από το κοινό στην αρένα ήταν θερμή και αυτό συνέβαλε ώστε η Έλενα να μπει πολύ δυνατά στο τραγούδι από την αρχή. Ο φακός την κολακεύει και τα πλάνα σαγηνεύονται. Φωνητικά αψεγάδιαστη. Μια από τις συμμετοχές που δυστυχώς κρατάει μόνο τρία λεπτά. Οι πιο δυνατές επευφημίες στην αρένα.

Τα αποτελέσματα για τον Πρώτο Ημιτελικό
Με μαύρο έντονο οι χώρες που προκρίνονται με βάση την ψηφοφορία του Press Poll

 1. Λιθουανία 75 ψήφοι
 2. Σλοβενία 10 ψήφοι
 3. Ρωσία 76 ψήφοι
 4. Σουηδία 54 ψήφοι
 5. Αυστραλία 38 ψήφοι
 6. Βόρεια Μακεδονία 17 ψήφοι
 7. Ιρλανδία 22 ψήφοι
 8. Κύπρος 77 ψήφοι
 9. Νορβηγία 49 ψήφοι
 10. Κροατία 60 ψήφοι
 11. Βέλγιο 59 ψήφοι
 12. Ισραήλ 37 ψήφοι
 13. Ρουμανία 30 ψήφοι
 14. Αζερμπαϊτζάν 45 ψήφοι
 15. Ουκρανία 75 ψήφοι
 16. Μάλτα 76 ψήφοι

Πηγή: ogaegreece.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS