ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESMUSICEurovision 2021: H εμφάνιση - έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό

Eurovision 2021: H εμφάνιση – έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και η αποκάλυψη που έκανε!

Μία πολύ όμορφη έκπληξη μας φύλαγαν στην βραδιάς του Β’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision. Συγκεκριμένα πήραμε μια μικρή γεύση από την εμφάνισή της Έλενας Παπαρίζου στον μεγάλο τελικό της Eurovision, καθώς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης από ταράτσα στο Ρότερνταμ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οπού η Στεφανία κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, λίγο πριν τη δούμε on stage στη βραδιά του μεγάλου τελικού.

«Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι» είπε.

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό το 2005, η κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS