ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑFASHION NEWSEurovision 2021: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στο τιρκουάζ χαλί

Eurovision 2021: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στο τιρκουάζ χαλί

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 65ης Eurovision.

Οι αποστολές -πλην της Πολωνίας, της Ισλανδίας της Μάλτας και της Ρουμανίας- που βρίσκονται εδώ και περίπου μία εβδομάδα στο Ρότερνταμ και δουλεύουν νυχθημερόν για την καλύτερη δυνατή παρουσίαση των τραγουδιών τους on stage, περπάτησαν στο τιρκουάζ χαλί και μας έδωσαν μία πολύ μικρή δόση των όσων πρόκειται να δούμε στον Α’ Ημιτελικό, τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision και φυσικά στον μεγάλο τελικό το επόμενο Σάββατο.

Η Έλενα Τσαγκρινού με υπέροχο floral φόρεμα της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, και ένα υπέροχο χαμόγελο περπάτησε με τις συνεργάτιδές της στο τιρκουάζ χαλί. Η εκπρόσωπος της Κύπρου ευχαρίστησε τις χορεύτριές της για την δουλειά που κάνουν μαζί της και τη στηρίζουν τόσο πολύ σε αυτό το εγχείρημα. Η ερμηνεύτρια επίσης μίλησε και για το νόημα του τραγουδιού της El Diablo.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν πάνω στο χαλί, εκτός βέβαια από τη Στεφανία και την Έλενα Τσαγκρινού, ήταν αυτή της Γαλλίδας εκπροσώπου, της Barbara η οποία εμφανίστηκε με ένα υπέροχο σύνολο Christian Dior.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS