ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESMUSICEurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας μετά την πρόκρισή της στον...

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας μετά την πρόκρισή της στον τελικό

“Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα” απκάλυψε μεταξύ άλλων η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας που κατάφερε να περάσει στον τελικό με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. 

Η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης, ήταν εξαιρετική και κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2021, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/5 στις 22:00. 

Λίγη ώρα μετά την πρόκρισή της  μίλησε στις κάμερες και δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Διαβάστε επίσης: Εurovision 2021: Η εμφάνιση της Στεφανίας που “μάγεψε” και της έδωσε το χρυσό εισιτήριο του τελικού

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προκριθήκαμε ήταν “oh my God”. Συγκινήθηκα στο αποτέλεσμα. Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα γιατί δεν έλεγαν Ελλάδα και είπα “αυτό ήταν, πάμε σπίτι”. Πάνω στη σκηνή είχα λίγο άγχος. To είδα το αποτέλεσμα στη σκηνή και μου άρεσε πολύ. Ήταν δύσκολη σκηνική παρουσία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Οπότε όλα καλά. 

Στον τελικό δε θα αλλάξει τίποτα, έτσι θα είναι το τραγούδι στη σκηνή. Το πρώτο μήνυμα που πήρα μετά τον τελικό ήταν από τη μαμά μου. Μου είπε πως ήμουν τέλεια. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα πριν ανέβω στη σκηνή ήταν στην αδερφή μου. Το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη στη σκηνή» είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS