Εύη Αδάμ: Τα «Sweet 16» γενέθλια της κόρης της, Νεφέλης

Εύη Αδάμ: Τα «Sweet 16» γενέθλια της κόρης της, Νεφέλης

Εύη Αδάμ: Τα «Sweet 16» γενέθλια της κόρης της, Νεφέλης

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

«Είμαι μαμά τους. Αλλά ίσως και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι είμαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν πολύ περισσότερο την ώρα που θα χρειαστεί.
Η αγάπη είναι δεδομένη, δε χρειάζεται να την επανεξετάσουν ποτέ, κάτι που θα χρειαστεί να κάνουν με όλους τους άλλους», δήλωσε η Εύη Αδάμ στο Hello! πριν από εννέα περίπου μήνες, μιλώντας για την πρωτότοκή της, Νεφέλη, την οποία χαρακτηρίζει η τετράγωνη λογική, η συγκέντρωση και η οργάνωση, και την κατά τρία χρόνια μικρότερη Δανάη, την καλλιτέχνιδα της οικογένειας, που είναι με το ένα πόδι σ’ αυτό τον κόσμο και με το άλλο σ’ έναν μαγικό κόσμο, με ήχους, χρώματα και φαντασία.

adam3

Οι κόρες της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τα πρόσωπα που την κάνουν πιο ευτυχισμένη από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Και, παρότι η εξωτερική της εμφάνιση δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, η Εύη Αδάμ γιόρτασε την περασμένη Κυριακή τα 16α γενέθλια της κόρης της Νεφέλης και το χαμόγελό της είναι αυτό μιας περήφανης, ευτυχισμένης και συγκινημένης μητέρας, που το κοριτσάκι της μεγαλώνει.

adam2
Ο εορτασμός έγινε στο «Dames», στη Γλυφάδα, και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Δανάη, αφού οι τρεις τους είναι πάρα πολύ δεμένες, ενώ στην παρέα τους ήταν και πολύ στενές φίλες των δύο κοριτσιών, σ’ ένα birthday party αυστηρά γένους θηλυκού!

adami

Πηγή : Περιοδικό Hello, τεύχος 53

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *