Έξαλλη η Στανίση: «Τι παλιούς ρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός;»

Έξαλλη η Στανίση: «Τι παλιούς ρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός;»

Έξαλλη η Στανίση: «Τι παλιούς ρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός;»

Η εκρηκτική Κατερίνα Στανίση μιλάει πάντα έξω από τα δόντια και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή τη φορά, τα είπε όλα στο Καλοκαίρι Μαζί και την Εβελίνα Νικόλιζα:

«Υπήρξαν φορές που έλεγα «Θεέ μου, όχι άλλη δουλειά”! Γιατί η κούραση, τα πολλά ταξίδια έφεραν θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά, δεν υπήρχαν φίλοι, δεν υπήρχε τίποτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Στανίση: «Όχι και φαινόμενο η Πάολα»!

Πολύ λίγα πράγματα ακούγονται από αυτά που κάνουν οι παλαιοί τραγουδιστές. Ο κόσμος αν δεν το ήθελε δεν θα ερχόταν στα live που κάνουμε. Δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να παίξει Στανίση αν δεν γουστάρει. Υπάρχουν, όμως, λαϊκά ραδιόφωνα που βλέπεις ότι και αυτά ταυτίζονται. Είναι πολύ λίγα τα λαίκά ραδιόφωνα που παίζουν εμάς.

Μου έλεγαν στα ραδιόφωνα «δεν παίζουμε παλιούς». Τι παλιούς βρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός; Κάποτε είπα το ίδιο τραγούδι με κάποιον τραγουδιστή, να μην τον αναφέρω, όταν το τραγουδούσα εγώ που έκανε πάταγο δεν το έπαιζε κανένα ραδιόφωνο και έγινε από μόνο του το τραγούδι γνωστό.

Να πηγαίνω να χτυπάω πόρτες 45 χρόνια στη δουλειά αυτή; Και να σου λέει το τσουτσέκι το χτεσινό στο ραδιόφωνο ότι ακούσατε μόλις τώρα την Άννα Χρυσάφη ενώ τραγουδάει η Καίτη Γκρέυ”;

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *