Εξαντλήθηκε το βιβλίο για τα βότανα – Σας ευχαριστούμε!

Εξαντλήθηκε το βιβλίο για τα βότανα – Σας ευχαριστούμε!

Εξαντλήθηκε το βιβλίο για τα βότανα – Σας ευχαριστούμε!

Ο Όμιλος Φιλελεύθερος στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των αναγνωστών που εξάντλησαν το βιβλίο «ΒΟΤΑΝΑ |ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ|» μέσα σε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του την περασμένη Κυριακή 6.3.2016.

Το βιβλίο «ΒΟΤΑΝΑ |ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ|» είναι το πρώτο από τα δύο βιβλία που ετοίμασε ο Φιλελεύθερος για το πολύ αγαπητό θέμα του κήπου και της καλλιέργειας στην Κύπρο.

votana

Το δεύτερο βιβλίο, με τίτλο «Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ», θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή, 13.3.2016, μαζί με τον Φιλελεύθερο σε προνομιακή τιμή και ήδη ο Όμιλος μελετά τρόπους ώστε να εξασφαλίσει αντίτυπο ή την ύλη τουλάχιστον, σε όλους όσους δεν πρόλαβαν να βρουν τα «ΒΟΤΑΝΑ».

«Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ»

Γίνε εσύ Κηπουρός στο σπίτι σου!

1000+1 ερωτήσεις
2000+1 απαντήσεις

Ο πιο ευχάριστος τρόπος για να γνωρίσετε όλα τα μυστικά των φυτών και τον τρόπο να έχετε έναν κήπο περιποιημένο και σε άριστη κατάσταση όλες τις εποχές του χρόνου!

kipos

Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ στο σπίτι είναι ένας πρακτικός, ευχάριστος και πλήρης οδηγός για να γνωρίσετε όλα τα μυστικά των φυτών και τον τρόπο να έχετε έναν κήπο περιποιημένο και σε άριστη κατάσταση όλες τις εποχές του χρόνου, διαλέγοντας τα καταλληλότερα φυτά για κάθε χώρο, καθώς και τον τρόπο να τα διατηρείτε γερά και υγιή.

Η αισθητική των χώρων του κήπου είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοούμε στην προσπάθεια δημιουργίας της πιο κατάλληλης και επιθυμητής ατμόσφαιρας. Στον ‘Κηπουρό στο σπίτι σας’ θα βρείτε ευρεία συλλογή φωτογραφιών για να διαλέξετε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο και οι οποίες προσαρμόζονται στο δικό σας σπίτι.

Την Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο με μόνο €4 επιπλέον!

Χορηγός House & Garden Ltd – Φροντίζουμε τα φυτά μέχρι να βρουν ένα σπίτι στον κήπο σας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *