ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZEξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός

Eξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός

Όσα αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μία αποκάλυψη μέσα ένα σχόλιο – απάντηση από τον λογαριασμό της στο Facebook έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, αναφορικά με τον συνεργάτη της εκπομπής της Κώστα Τσουρό και την Μαίρη Συνατσάκη, μία “κόντρα” που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος έστειλε εξώδικο στην Μαίρη Συνατσάκη και συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετικό σχόλιο, έγραψε τα εξής:

«H κα Συνατσάκη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσάκη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η “τηλεοπτική κόντρα” ξεκίνησε όταν πριν από μερικές μέρες ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε διαφωνήσει με ένα βίντεο που ανέβασε η γνωστή youtuber και παρουσιάστρια και διερωτήθηκε εάν είναι “αστυνομία κινητών τηλεφώνων”, με αφορμή ένα περιστατικό με άγνωστο άνδρα ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνο του μια περαστική στον δρόμο.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εκπομπή “Πρωινό” στο εξώδικο ο Κώστας Τσουρός ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη για εκείνον. Ότι δηλαδή ταυτίζεται με το συγκεκριμένο κύριο, ενώ εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί καθαρά με εκείνον και εστίασε καθαρά και μόνο στο γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη δε μπορεί να κάνει αυτοδικία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS