Ευριδίκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της στον άντρα της… on air (vid)

Ευριδίκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της στον άντρα της… on air (vid)

Ευριδίκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της  στον άντρα της… on air (vid)

Η Eυριδίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για όλα.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο στις 31 Αυγούστου και στις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ έκανε και δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:«

Τρέχω με τις ετοιμασίες του γάμου εδώ και δυο εβδομάδες, για αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής μας. Είμαι πολύ χαρούμενη, έτρεχα όλο τον χειμώνα και τώρα τρέχω πιο πολύ. Δεν έχω αγχωθεί, με βοηθούν οι φίλοι μου. Θέλω να απολαύσω αυτή την στιγμή. Αυτό το μισάωρο στην εκκλησία έχει τεράστια σημασία, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

To νυφικό θα είναι του Στέλιου Κουδουνάρη, έχω επιλέξει από αυτά που μου πρότεινε, το σίγουρο όμως είναι ότι θα είναι λευκό. Ο γάμος θα είναι σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο, γύρω στα 150 άτομα η λίστα των καλεσμένων.

Στην εκκλησία θα είναι σίγουρα ο πατέρας μου και ελπίζω ο γιος μου να μου κάνει τη τιμή να με συνοδεύσει.

Με τον Μπάμπη είμαστε 3.5 χρόνια μαζί και την ημέρα του γάμου μας, θα έχουμε κλείσει 4 χρόνια μαζί. Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει, δέσαμε από τη πρώτη στιγμή και δενόμαστε συνέχεια. Δεν μπορώ και δε θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να ζήσω αυτή τη μαγική στιγμή του μυστηρίου του γάμου με το σύντροφο μου. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να σταθώ δίπλα του νυφούλα

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *