Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Παντρεύονται και αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Παντρεύονται και αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Παντρεύονται και αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Η τραγουδίστρια και ο μουσικός μετά από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την Ευρυδίκη να ντύνεται για τρίτη φορά νύφη.

Η Κύπρια τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε στην παρουσιάστρια για τα προσωπικά της και για τον άνθρωπο της ζωής της, Μπομπ.

«Είναι όμορφο να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά σε μια σχέση και να βλέπεις ότι υπάρχει ουσιαστική και αληθινή αγάπη. Όταν τα βρεις αυτά δεν θες να τα αφήσεις και θέλεις να τα ζεις για πάντα. Η γνωριμία μας έγινε από ένα μήνυμα στο Facebook όπου ο Μπομπ ήθελε να μου προτείνει να ακούσω κάτι δικό του. Από την μεριά του λέει ότι ήταν ένα έρωτας που κρατούσε χρόνια γιατί με θαύμαζε από τα πρώτα μου χρόνια, είχε και  cd μου με τη υπογραφή μου. Με είχε αφίσα στο δωμάτιο του.», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γάμος τους, όπως είπε, θα πραγματοποιηθεί του χρόνου το καλοκαίρι, στις 30 Αυγούστου, μια σημαδιακή ημερομηνία αφού είναι η ημερομηνία που γνωρίστηκαν.

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ποτέ να μου συμβεί. Δεν σκεφτόμουνα έναν τρίτο γάμο. Δεν το είχα σαν στόχο. Ήμουν ανοιχτή σε μια σχέση αλλά όχι για γάμο και όταν ήρθε στη ζωή μου ο Μπομπ και εξελίχθηκε έτσι και όταν είναι αυτός ο άνθρωπος που σου κάνει την πρόταση δεν μπορείς να πεις όχι.  Ο γάμος είναι μια απόφαση που την έχουμε πάρει δυο χρόνια τώρα. Ο γάμος θα γίνει φέτος. Θα είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία και για τους δυο μας. Είναι η ημέρα της γνωριμίας μας. Που είναι επέτειος για εμάς. Είναι 30 Αυγούστου και θα γίνει Θρησκευτικός γάμος αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει που θα γίνει», δήλωσε η Ευρυδίκη.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *