Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η αισθητική παρέμβαση που θα ήθελε να κάνει

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η αισθητική παρέμβαση που θα ήθελε να κάνει

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η αισθητική παρέμβαση που θα ήθελε να κάνει

Σε συνέντευξή της στο «Down Town Κύπρου» και στο Νάσο Σιδέρη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει ότι συζεί με τον Κωνσταντίνο  Βασάλο, ενώ τονίζει ότι στη ζωή της έχει μάθει να είναι αντράκι.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στην φροντίδα του εαυτού της και αν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για το αν θα έκανε μελλοντικά μια αισθητική παρέμβαση και τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να αλλάξει σώμα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε. Βαλαβάνη: Όποιος θεωρεί ότι πουλάω τη σχέση μου, ας με κάνει unfollow

Γυμνάζεσαι;
Με έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος και μου κάνει personal. Με ανέλαβε γενικά, με πήρε φουλ πακέτο! (γελάμε). Ξεκινάω με αερόβιο και τρέχω για 50 λεπτά στον διάδρομο και μετά κάνουμε ασκήσεις με βάρη. Τη μία μέρα θα κάνω χέρια, την άλλη πλάτη, την άλλη πόδια. Είμαι 59 κιλά, αλλά πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να πάω στα 56 ή 57.

Κάνεις διατροφή;
Όχι, δεν κάνω τίποτα. Δεν μπορώ, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Ο Κωνσταντίνος, για παράδειγμα, ζυγίζει το φαγητό του. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν στερούμαι τίποτα. Αν λιγουρευτώ κάτι, θα το φάω και, την επόμενη μέρα, θα κρατηθώ λίγο.

Τι θα άλλαζες στο σώμα σου;
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ατέλειες κι εγώ είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Δεν είμαι τέλεια, αλίμονο. Το μόνο που θα σκεφτόμουν να κάνω, ίσως είναι μία παρέμβαση στο στήθος μου. Μπορεί να το κάνω μελλοντικά, θα το σκεφτώ. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *