Φαίη Σκορδά : Ο γοητευτικός άνδρας δίπλα της που τράβηξε τα βλέμματα! (εικόνες)

Φαίη Σκορδά : Ο γοητευτικός άνδρας δίπλα της που τράβηξε τα βλέμματα! (εικόνες)

Φαίη Σκορδά : Ο γοητευτικός άνδρας δίπλα της που τράβηξε τα βλέμματα! (εικόνες)

Μια ηλιόλουστη βόλτα στο Καβούρι πέρασε το πρωί της Κυριακής η Φαίη Σκορδά, έχοντας πάντα μαζί της τους δύο άντρες της ζωής της, τον 7χρονο Γιάννη και τον 4χρονο Δημήτρη.

Η παρουσία ωστόσο ενός νεαρού που δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τη Φαίη και τα παιδιά προκάλεσε τα βλέμματα των περαστικών και θα σας εξηγήσουμε αμέσως γιατί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά! – Πόσο χρονών γίνεται; (βίντεο)

Η Φαίη μετά από καιρό, δεν εμφανίστηκε μόνη της στην καθιερωμένη βόλτα που κάνει με τους γιους της. Στο πλευρό της, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ήταν ένας άγνωστος, νεαρός άντρας όπως φαίνεται και πολύ γοητευτικός.

Στην αρχή η αλήθεια είναι πως χαμογελάσαμε, στο ενδεχόμενο πως η Φαίη αποφάσισε να φτιάξει την ζωή της ξανά μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Φαίη Σκορδά βρήκε το σπίτι των ονείρων της και ξεκίνησε τη μετακόμιση!

Όμως, άνθρωπος από το περιβάλλον της μας ενημέρωσε πως ο συγκεκριμένος άντρας που στέκεται στο πλευρό της και παίζει με τα παιδιά της, είναι ο ξάδερφος της από την Θεσσαλονίκη Θοδωρής που ήρθε Αθήνα για να τους δει.

«Η Φαίη και σχέση να κάνει στο μέλλον, δεν πρόκειται αμέσως να τον γνωρίσει στους γιους της! Αυτός είναι ξάδερφος της… Είναι πολύ προσεκτική σε αυτά και ακόμη δεν νιώθει έτοιμη να προχωρήσει για κάτι καινούριο! Θέλει πρώτα να είναι τα παιδάκια της καλά…”, αποκαλύπτει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Πηγή : youweekly.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *