Φεύγει η σκόνη έρχονται βροχές – Πρόβλεψη μέχρι το σαββατοκύριακο

Φεύγει η σκόνη έρχονται βροχές – Πρόβλεψη μέχρι το σαββατοκύριακο

Φεύγει η σκόνη έρχονται βροχές – Πρόβλεψη μέχρι το σαββατοκύριακο

Η αραιή σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα, υποχωρεί σταδιακά από αργά το απόγευμα αύριο. Ωστόσο παροδικά απόψε και αύριο το πρωί, οι συγκεντρώσεις ενδεχομένως να είναι αυξημένες.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ προς τις αυγινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο νωρίς το πρωί, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί γενικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά.

Το Σάββατο, αρχικά αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Ωστόσο σταδιακά μετά το μεσημέρι, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ κατά το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *