Φεύγει το Debenhams, έρχεται το Η&Μ – Κατέβασε ρολά μετά από 18 χρόνια

Φεύγει το Debenhams, έρχεται το Η&Μ – Κατέβασε ρολά μετά από 18 χρόνια

Φεύγει το Debenhams, έρχεται το Η&Μ – Κατέβασε ρολά μετά από 18 χρόνια

Μετά από 18 χρόνια παρουσίας αποκαθηλώθηκαν χθες οι πινακίδες της αλυσίδας Debenhams από το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας, ενώ άρχισαν ταυτόχρονα οι προετοιμασίες για το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της σουηδικής αλυσίδας Η&Μ στην Κύπρο.

Της Ελένης Νικολάου Παυλίδη

Το πολυώροφο πολυκατάστημα λειτούργησε μέχρι και την Κυριακή ως Debenhams και μέχρι και τις 3 Απριλίου θα λειτουργεί ως pop up bazaar με σημαντικές εκπτώσεις. Ως γνωστό, το πολυκατάστημα πρωτολειτούργησε το 1998 και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου του συγκεκριμένου έτους τελέστηκαν τα εγκαίνιά του από τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αείμνηστο Γλαύκο Κληρίδη, στην παρουσία του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου.

Στο μεταξύ, η σουηδική αλυσίδα Η&Μ ξεκίνησε πρόσφατα τις διαδικασίες αναζήτησης προσωπικού, καθώς σύμφωνα με τη συμφωνία το κτήριο θα πρέπει να παραδοθεί στην αλυσίδα εντός του πρώτου εξαμήνου. Η αλυσίδα αναζητά, μεταξύ άλλων, διευθυντή καταστήματος και πωλητές.

«Προσφέρουμε μια εργασία στην οποία η κάθε μέρα είναι μια ευχάριστη περιπέτεια, στην οποία μόνο εσύ ορίζεις τα όρια των δυνατοτήτων σου και όπου η προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη και εξέλιξη είναι εξίσου σημαντική με εκείνη της εταιρείας. Το πνεύμα της Η&Μ είναι διασκέδαση, μόδα και πολλή δουλειά» αναφερόταν στην αγγελία για εξεύρεση προσωπικού.

Η συμφωνία με τη Woolworth (Cyprus) Properties Plc ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατόπιν συνεννόησης με τη δημόσια εταιρεία Ermes Department Stores Plc, για να χρησιμοποιήσει μακροχρόνια με ενοικίαση το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε, η συναλλαγή αυτή κρίθηκε ότι είναι προς όφελος τόσο της Woolworth όσο και της Ermes. «Η Ermes, που έχει συνεργασία με πολλές άλλες διεθνείς αλυσίδες εταιρειών στον τομέα της μόδας, θα ενισχύσει τις υφιστάμενες δραστηριότητές της τόσο στην περιοχή του Δήμου Λευκωσίας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της μείζονος Λευκωσίας» αναφερόταν.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *