ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVΦεύγει από το ΡΙΚ η Γωγώ Αλεξανδρινού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Φεύγει από το ΡΙΚ η Γωγώ Αλεξανδρινού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η Γωγώ Αλεξανδρινού δεν θα βρίσκεται στο ΡΙΚ τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” η Χριστιάνα Αριστοτέλους όσον αφορά τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Γωγώς Αλεξανδρινού από το ΡΙΚ, όπου την βλέπουμε ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων. Φήμες ήθελαν την Γωγώ να έχει δώσει παραίτηση, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται ότι δεν δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι «Η Γωγώ δεν θα είναι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κρατικό κανάλι, η ίδια δεν ήθελε να συνεχίσει και να ανανεώσει το συμβόλαιο της, υπήρχε η πρόθεση από το ΡΙΚ για να συζητήσουν μαζί με την Γωγώ για επέκταση του συμβολαίου, η επιθυμία της ίδιας ήταν ότι δεν ήθελε να μιλήσουν να συζητήσουν για επέκταση του συμβολαίου.»

Δεν έχει υπογράψει με άλλο κανάλι

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για υπογραφές που έπεσαν με άλλο κανάλι, οι πληροφορίες στο “Με αγάπη Χριστιάνα” αναφέρουν ότι «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι αλήθεια όμως ότι έχει μπροστά της προτάσεις που συζητάει και μάλιστα όχι μια, αλλά δύο.»

Να σημειωθεί ότι η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής για τα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα της.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS