Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Ιασόνειο – Χρώματα Ζωής

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Ιασόνειο – Χρώματα Ζωής

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Ιασόνειο – Χρώματα Ζωής

To Κέντρο Ενηλίκων ΑμΕΑ «ΙΑΣΟΝΕΙΟ-Χρώματα Ζώης» στην Λάρνακα άρχισε την λειτουργία του προγράμματος Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες τον Ιούλιο του 2018.

Κεντρικός στόχος του Κέντρου είναι να βοηθήσει άτομα με αναπηρία να ανακαλύψουν τη δική τους ταυτότητα και τις δικές τους ικανότητες, εξασφαλίζοντας έτσι την όσο το δυνατό μεγαλύτερη κοινωνική τους ένταξη.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και με σκοπό την οικονομική στήριξη του προγράμματος, διοργανώνεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο LE BAY στην Λάρνακα, στις 8.30 μμ., φιλανθρωπική εκδήλωση- Gala Dinner με την γνωστή τραγουδοποιό Ευσταθία σε μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά. Η καλλιτέχνης θα τραγουδήσει τραγούδια από τη δική της δισκογραφία αλλά και διασκευές τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών. Την Ευσταθία θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Χάρης Μπότσης και στην κιθάρα ο Γιώργος Πατσιώτης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του εξοχότατου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του προγράμματος.
Χορηγοί της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι: AJK (Platinum χορηγός), ΜEGA BET PLUS (Μέγα χορηγός), PETROLINA, LE BAY HOTEL, GERMAN ONCOLOGY CENTER.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *